Horoscop. Cum să arăţi ca o divă pe plajă, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Află ce trebuie să porţi când mergi să te bronzezi şi cum să te aranjezi pentru a atrage privirile tuturor celor din jur.

28 mai 2014, 10:40
Horoscop. Cum să arăţi ca o divă pe plajă, în funcţie de zodia ta

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Optează pentru un costum de baie întreg, vei emana senzualitate prin toţi porii. Alege nuanţe precum albastru sau negru şi prinde-ţi părul într-un coc discret şi comod. Nu vei da greş cu această ţinută, cu siguranţă vei întoarce privirile tuturor.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Eşti uşor jucăuşă şi copilăroasă, aşa că alege bulinele şi volănaşele pentru ţinuta ta de plajă. Culorile pastelate ţi se potrivesc cel mai bine, aşa că nu te teme să le încerci. Vei fi acel copil sexy care va stârni invidiile femeilor din jurul tău.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu ratezi nicio şansă de a ieşi în evidenţă, aşa că uneori ai tendinţa de a exagera cu artificiile. Optează pentru un costum de baie în culori puternice, însă ai grijă să aibă doar puţin sclipici. Poţi fi strălucitoare fără a părea încărcată.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti practică şi ştii foarte bine ce ţi se potriveşte sau nu. Cel mai bine vei arăta într-un costum de baie format din două piese, în care să combini albul cu diverse culori. Îţi plac şi dungile, aşa că poţi încerca şi această variantă. Bronzul îţi va fi pus în valoare şi vei arăta irezistibil.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Alegi comoditatea în defavoarea frumuseţii, dar asta nu înseamnă că nu le poţi avea pe amândouă. Ia-ţi un costum de baie format din două piese, cât mai simplu, dar în culori puternice şi radiante. Turcoazul te va scoate din anonimat pe plajă, la fel cum şi accesoriile aurii îţi vor da acel ceva.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Îţi place să fii provocatoare, ceea ce înseamnă că nu trebuie să ratezi nicio ocazie de a-ţi arăta sânii sau posteriorul, iar la plajă este cel mai bun moment. Dacă eşti destul de îndrăzneaţă, atunci poţi face chiar şi topless.

Citeşte mai mult pe eva.ro