Horoscop. Cum să îţi dai seama dacă e fustangiu, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Vrei să ştii dacă este o idee bună să ai o relaţie cu el sau vrei să îţi cunoşti mai bine iubitul? Astrele îţi spun în cine să ai încredere şi în cine nu!

06 aug. 2014, 06:23
Horoscop. Cum să îţi dai seama dacă e fustangiu, în funcţie de zodia lui

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul cade foarte uşor în mrejele admiratoarelor, pentru că iubeşte să fie complimentat. Dacă ai o relaţie cu unul atunci trebuie să fii foarte grijulie şi să îi interzici interacţiunile exagerate cu femeile din jurul lui. Dacă eşti pe cale de a te cupla cu unul, atunci urmăreşte-i reacţiile faţă de fetele pe lânga care trece sau cu care intră în contact.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este un om de încredere şi nu ţi-ar face niciodată rău. Dacă vede că îi merge cu tine, va mai arunca din când în când un ochi spre fetele frumoase pe lângă care trece, însă niciodată nu va călca strâmb şi nu va întrece măsura. Indiferenţa lui faţă de tine îţi poate pune semne de întrebare.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanţă este mereu în două locuri deodată, de aceea trebuie să ai mare grijă cu el. Te poate trăda pe faţă sau pe ascuns, problema este că o face indiferent de situaţie. Nu trebuie să ai încredere în el, pentru că este un bun manipulator şi te va face să crezi exact ce vrea pentru a scăpa basma curată. Cu cât este mai revoltat pentru acuzele pe care i le aduci, cu atât se învinovăţeşte mai mult.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativul din această zodie este mereu interesat de ce se petrece în jurul lui şi vrea mereu să fie în trend. De aceea nu îi vor scăpa noile colege de la serviciu şi nici fetele frumoase care se perindă prin jurul lui. Nu se poate abţine să nu admire alte femei, şi trebuie să fii conştientă că nu va spune niciodată nu dacă va primi vreo propunere indecentă. Mai mult decât atât, lipsa complimentelor pentru tine se vor compensa cu cele făcute altora.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt fustangiii absoluţi, aşa că nu trebuie să porneşti la drum cu gândul că vei fi universul lui. Ia-ţi gândul de la asta şi dacă eşti decisă să ai o relaţie cu unul ca el, trebuie să fii pregătită ca atunci când se plimbă cu tine să se uite după toate decolteurile care îi intersectează privirea. Este nepăsător, aşa că nu se va chinui să îţi ascundă că te înşeală.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dacă are gânduri serioase cu tine, atunci acest nativ încetează cu joaca şi nu are ochi pentru altcineva. Nu îşi riscă viitorul de dragul aventurilor pe care ar fi trebuit să le trăiască până acum. Dacă totuşi se întâmplă, pentru că există şi excepţii, acest nativ va avea un comportament dur faţă de tine şi îţi va găsi doar defecte.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Aceşti nativi sunt buni manipulatori, aşa că deşi te vor face să te crezi centrul universului lor, el va duce demult o viaţă paralelă. Dacă nu îl mai atinge nimic din ceea ce ţi se întâmplă şi vezi cum gândul îi zboară către altceva, atunci este clar că are ceva serios de ascuns. Un alt indiciu ar fi că nu mai este romantic şi sentimental ca de obicei.

Cite;te mai mult pe eva.ro