HOROSCOP: Cum să manipulezi oamenii din fiecare zodie

Uneori este necesar să faci tot posibilul pentru a convinge pe cineva de care depinzi. Iată la ce trucuri poţi apela pentru a manipula oamenii.

18 iun. 2013, 05:17
HOROSCOP: Cum să manipulezi oamenii din fiecare zodie

Gemeni. Entuziasmul nativilor îi face foarte uşor de manipulat. Se lasă rapid duşi de val, iar persoanele populare care arată că îi admiră pot obţine orice de la ei. Dacă vrei să convingi un nativ din Gemeni, discută cu el şi pari foarte interesată de ceea ce spune.

Rac. Aceşti nativi au o slăbiciune pentru persoanele neajutorate, care par să aibă nevoie de susţinerea lor. Dacă faci puţin pe victima, ai toate şansele să obţii ceea ce vrei, scrie eva.ro.

Leu. Laudele sunt arma secretă când vine vorba de manipularea nativilor din Leu. Adoră să li se spună că sunt senzaţionali, extraordinari.

Fecioară. Nativilor din Fecioară le place să fie plăcuţi şi acceptaţi de cei din jur. Iar ca să-i convingi să facă ceea ce vrei, este necesar să le arăţi că îi admiri şi că eşti interesată de ceea ce spun.

Balanţă. Persoanele născute în această zodie sunt uşor de manipulat. Sunt foarte amabile şi întotdeauna dispuse să ajute. Dacă vrei să obţii ceva de la un nativ din Balanţă trebuie să fii la fel de sociabilă şi să comunici la fel de mult.

Citeşte şi HOROSCOP: Cât de mult te minte iubitul tău

Scorpion. Nativii din Scorpion au un adevărat al şaselea simţ când vine vorba de persoanele care au intenţii ascunse. Ei simt dacă cineva vrea să obţină ceva de pe urma lor şi foarte rar se lasă păcăliţi în acest sens.

Săgetător. Convingi o persoană din zodia Săgetător să facă ceea ce îţi doreşti dacă o abordezi cu un ton serios şi, mai ales, dacă o faci numai atunci când eşti sigură că este într-o pasă bună.

Capricorn. Nativii din Capricorn vor să ştie că sunt admiraţi, mai ales din punct de vedere profesional. Dacă vrei ceva de la o persoană din Capricorn, trebuie mai întâi să-i lauzi calităţile şi să o asculţi când îţi vorbeşte despre viaţa sa profesională.

Vărsător. Vărsătorii sunt foarte ataşaţi de ideile şi convingerile lor. De aceea, dacă vrei să-l determini pe un nativ din Vărsător să facă ceea ce vrei tu, este esenţial ca imediat înainte de asta să nu fi avut nicio discuţie în contradictoriu.

Peşti. Este destul de uşor să manipulezi o persoană din zodia Peşti dacă apelezi la emoţiile sale. Aceşti nativi sunt sensibili la ceea ce simt cei din jurul lor şi pot avea tendinţa să le facă pe plac tocmai pentru că nu vor să provoace tristeţe.

Citeşte şi Cele mai bune combinaţii de zodii. Află CU CINE SĂ TE CUPLEZI

Berbec. Nativii din Berbec pot fi uşor manipulaţi prin intermediul laudelor. Dacă le reaminteşti des cât sunt de minunaţi, ce realizări extreodinare au le poţi cere apoi absolut orice.

Taur. Persoanele născute în această zodie sunt destul de greu de manipulat şi asta pentru că sunt foarte încăpăţânate şi uneori suspicioase. Sunt totuşi impresionaţi de persoanele care par să le acorde o importanţă deosebită.