Horoscop. Cum să menţii pasiunea în relaţie, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP: A trecut deja mult timp de când sunteţi împreună şi simţi că iubitul tău nu mai e atras de tine? Află ce trebuie să faci pentru a-i stârni din nou interesul!

05 mart. 2014, 20:31
Horoscop. Cum să menţii pasiunea în relaţie, în funcţie de zodia lui

Horoscop Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din această zodie se plictiseşte fără îndoială de orice şi oricine, dar are doar momente de rătăcire după care îşi revine. Dacă găseşte în tine acea persoană care să îi înţeleagă şi respecte aceste momente, atunci va fi veşnic legat de tine. Când îl vezi mai distant şi abătut, oferă-i un moment de gândire, după care invadează-l cu dovezi de iubire.

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru ca bărbatul din Berbec să nu se plictisească de tine, sau de sexul cu tine, trebuie să aduci mereu ceva nou relaţiei. Fii plină de viaţă, vioaie, pusă pe glume, găteşte mereu ceva inedit, schimbă-ţi stilul vestimentar şi fă-i zilele diferite una faţă de cealaltă.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativul din Taur nu se plictiseşte prea uşor de o femeie, ci din contră. Iubeşte rutina în care intră alături de tine şi nu vrea agitaţie în relaţie. Îl poţi atrage mai mult prin mici schimbări în regimul alimentar sau variaţie în dormitor.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Acest nativ va fi mereu atras de tine dacă îi oferi privilegiul de a face mereu ce vrea, când vrea. Pentru el pasiunea dispare atunci când îl comanzi şi vrei ca totul să iasă doar ca tine. Învaţă să îi respecţi dorinţele, mare parte din el, iar el nu te va părăsi niciodată.

Horoscop Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racului trebuie să îi oferi dovezi de iubire zi de zi, dacă nu vrei ca pasiunea din relaţia voastră să dispară. Cinele romantice şi mesajele siropoase atunci când sunteţi departe unul de celălalt sunt cele mai bune tehnici de a păstra vie chimia dintre voi.

Horoscop Leu (22 iulie – 22 august)

Pentru a-l face pe iubitul tău din această zodie să fie mereu atras de tine, trebuie în permanenţă să fii cochetă. Dacă ai grijă de tine şi de aspectul tău fizic, atunci acesta nu va avea ochi pentru altcineva. Desuurile sexy, vestimentaţia provocatoare şi un parfum senzual vor face ca pasiunea să nu dispară niciodată.

Horoscop Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu trebuie să te îngrijorezi dacă bărbatul din această zodie arată că nu mai este atras de tine, pentru că nu e deloc aşa. Dacă nu îţi pierzi farmecul şi sensibilitatea care l-au atras din primele clipe, atunci pasiunea dintre voi doi nu va muri niciodată.

 

Citeşte mai mult pe eva.ro