Horoscop: Cum să menţii pasiunea în relaţie, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Partenerul tau nu se mai implica atat de mult in relatia de cuplu ca altadata? Nu trebuie sa incepi sa-ti faci tot felul de griji si nici sa crezi ca te insala. Cel mai simplu este sa gasesti metode prin care sa mentii pasiunea in relatie, pentru ca el sa te indrageasca la fel de mult ca in prima zi.

04 apr. 2014, 07:56
Horoscop: Cum să menţii pasiunea în relaţie, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Astrele joaca un rol important in viata noastra si sunt „responsabile” pentru majoritatea deciziilor pe care le luam, asa ca ar fi un prim pas sa incepi sa tii cont de ele.

Citeste horoscopul si afla cum sa mentii pasiunea in relatie, in functie de zodia in care s-a nascut iubitul tau!

Berbec

Berbecul se plictiseste foarte repede, asa ca va fi putin mai dificil cu el. Daca nu vrei sa considere relatia voastra ca fiind una monotona, trebuie sa stii sa improvizezi. Rutina nu ar face altceva decat sa duca la despartire. Asadar, incearca sa-i faci mereu surprize, sa transformi fiecare moment pe care il petreci cu el si sa incerci sa-l provoci sa ia parte la tot felul de activitati sociale, care sa va ajute sa va apropiati mai mult unul de celalalt.

Taur

Taurul nu este adeptul schimbarilor si in mod sigur nu-i va placea sa aduci mereu ceva nou in relatia de cuplu. Este perfectionist, calculat si in mod sigur dependent de anumite lucruri. Daca ii place sexul cu tine, atunci profita de acest lucru si incearca sa aduci mereu ceva nou in zona asta, pentru ca in mod sigur nu il va deranja si nici nu isi va pierde interesul fata de tine.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este foarte vorbaret si certaret, asa ca nu ar fi indicat sa te contrazici cu el. Daca vrei sa mentii pasiunea in relatie, trebuie sa-i satisfaci toate dorintele si sa incerci sa-i faci pe plac de fiecare data cand vrea. Nu te gandi ca trebuie sa-l pui pe un piedestal sau ca totul se rezuma numai la el, ci doar la o modalitate de a-l pacali, pentru a putea pastra pasiunea in relatie.

Citeşte mai mult pe ele.ro