Horoscop. Cum să scapi de stres, în funcţie de zodia ta. Descoperă secretul

HOROSCOP: Grijile fac parte din viaţa noastră, mai ales în vremurile în care trăim. Pentru orice există rezolvare, aşa că descoperă câteva ponturi pentru relaxare!

04 iun. 2014, 13:48
Horoscop. Cum să scapi de stres, în funcţie de zodia ta. Descoperă secretul

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pui orice la suflet şi te enervezi din nimicuri, ceea ce îţi cauzează un stres inutil. Trebuie să încerci să fii mai indiferentă şi să accepţi lucrurile aşa cum sunt şi cum ţi se oferă. Nu poţi schimba lumea chiar dacă încerci din răsputeri.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Eşti o persoană ruşinoasă şi îţi este foarte greu să refuzi persoanele din jurul tău, mai ales pe cele importante. Din această cauză îţi provoci singură un stres inutil şi te împovărezi cu sarcini de care ai putea foarte uşor să te lipseşti. Nu trebuie să fii needucată, o scuză bună poate rezolva situaţia.

Leu (22 iulie – 22 august)

Eşti o răsfăţată şi te enervează până şi gândul că cineva nu ţi-ar face pe plac. Nu totul este cum ai vrea tu şi trebuie să înveţi să accepţi şi să îţi respecţi semenii. Nu cere nimic gratis, şi încearcă să oferi ceva la schimb, altfel vei acumula frustrări pentru refuzurile pe care le primeşti.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti o perfecţionistă, iar de acest lucru e toată lumea conştientă. Tot timpul trebuie să alergi şi să pui la punct orice fleac, ceea ce îţi cauzează un stres inutil. Trebuie să fii mai indiferentă şi să accepţi realitatea aşa cum este ea. Relaxează-te prin plimbări sau prin citit.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Eşti uşor băgăcioasă şi te implici mai mult decât ar trebui în treburile altora. Nu este cazul să îţi cauzezi un stres în plus, e suficient ce se întâmplă în viaţa ta destul de dezorganizată. De cele mai multe ori uiţi de tine doar pentru că te captează o ceartă dintre vecini. 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Îţi place să îi conduci pe cei din jurul tău, şi rişti să nu mai dormi noaptea din simplul motiv că un coleg a refuzat să facă ce l-ai rugat. Despici firul în patru când nu e cazul şi extragi partea negativă din orice. Relaxează-te şi acceptă că oamneii sunt diferiţi unii faţă de alţii, cu comportamente şi dorinţe diferite.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Socializezi mult şi nu îţi măsori cuvintele de fiecare dată, de aceea te aduci singură în situaţii stresante. Pentru a reuşi să le eviţi şi pentru a duce o viaţă liniştită trebuie să vorbeşti mai puţin şi să analizezi mai mult.  

Citeşte mai mult pe eva.ro