Horoscop: Cum să scapi de timiditate, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Nativa din Gemeni ar trebui să înceapă să abordeze subiecte mai delicate, poate chiar intime, doar aşa va reuşi să devină mai curajoasă.  

02 iun. 2015, 06:29
Horoscop: Cum să scapi de timiditate, în funcţie de zodia ta

GEMENI

Începe prin a vorbi deschis despre subiecte mai delicate, aborând-le chiar şi pe cele intime, doar aşa vei reuşi încet, încet să fii mai curajoasă.

Poţi să faci asta mai întâi cu persoanele cele mai apropiate, iar treptat cu colegii de muncă până ajungi la persoanele pe care abia le cunoşti. E un exerciţiu bun!

RAC

Este foarte important ajutorul celor din jur pentru a ajunge să scapi de timiditate, aşa că roagă-i să ţi-l ofere.

Ai nevoie de încurajări şi ai nevoie de modele, metoda copiatului este cea mai potrivită pentru tine. Fă ceea ce vezi la apropiaţii tăi şi comportă-te cât mai aproape de ceea ce reprezintă ei!

LEU

Nu eşti prea timidă, însă dacă faci parte din categoria leilor mai reţinuţi, încearcă să fii tot timpul sinceră fără să te gândeşti că superi pe cineva.

Primul pas spre schimbare ar fi să începi tu să te bagi în vorbă cu persoane noi, abordând, desigur, subiecte deloc deplasate!

FECIOARĂ

Eşti o fire foarte timidă, însă e nevoie de timp pentru a scăpa de asta.

Cu cât ai mai multă încredere în persoanele de lângă tine, cu atât începi să fii mai curajoasă. Începe să participi la mai multe activităţi de grup, unde socializarea poate fi obligatorie şi mult mai uşoară.

BALANŢĂ

Eşti o fire foarte sociabilă şi spre deosebire de alte zodii, vrei să comunici cu oricine pentru a nu părea ciudată.

Dacă cel cu care vorbeşti este şi el vorbăreţ, atunci te simţi şi mai îndemnată să abordezi tot felul de subiecte. Nu ai probleme cu timiditatea decât atunci când ai în faţă o persoană de care îţi e teamă.

SCORPION

Pari timidă doar atunci când nu te interesează ceva, în alte cazuri eşti destul de curajoasă.

Chiar dacă laşi o altă impresie, e suficient ca cineva să intre în vorbă cu tine ca să îşi dea seama cât eşti de dezgheţată. Ai prostul obicei de a te arăta discretă, când de fapt acţionezi pe la spate.

Citeşte mai multe pe eva.ro