Horoscop. Cum să scapi de vicii, în funcţie de zodia ta. Descoperă soluţiile!

HOROSCOP: Fiecare om are şi calităţi, dar şi defecte, numai că doar unii  dintre noi suntem ambiţioşi şi vrem să ne perfecţionăm. Află cum poţi să scapi de cele mai rele obiceiuri!

18 feb. 2014, 04:34
Horoscop. Cum să scapi de vicii, în funcţie de zodia ta. Descoperă soluţiile!

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Nu vei reuşi să scapi de niciun viciu, dacă acesta nu deranjează pe nimnei important în viaţa ta. Nu te gândeşti la tine în general, ci mai mult la ceilalţi şi la faptul că nu vrei să îi faci să sufere. Fie că e vorba de fumat, de nopţi nedormite sau alcool, renunţi la ele într-o cilpă şi te schimbi radical dacă părinţii sau iubitul tău sunt contra.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru tine lucrurile sunt foarte simple, ori e albă, ori e neagră. Dacă fumezi şi începi să te simţi puţin rău, nu mai stai pe gânduri şi iei măsuri. Trebuie să fii foarte determinată pentru a reuşi să scapi de lucrurile rele din viaţa ta, dar cel mai rapid scapi de vicii atunci când sănătatea îţi este pusă în pericol. 

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti genul de persoană care vrea să încerce să facă câte puţin din toate, dar unele s-ar putea să îţi placă deşi nu sunt deloc sănătoase. Te joci prea mult, cheltui prea mulţi bani sau fumezi? Sunt doar câteva dintre viciile peste care poţi să treci doar dacă te uiţi în jurul tău la acei oameni care sutn atât de fericiţi şi fără aceste lucruri.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai unele vicii de care eşti conştientă dar nu poţi să scapi? Cere şi ascultă sfaturile celor dragi din jurul tău, pentru că doar ei te pot ajuta. Chiar dacă realizezi cât de mult rău îţi face fumatul, sau orice astfel de activitate, nu poţi să renunţi la el dacă nu eşti împinsă de la spate.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru tine este destul de greu să scapi în totalitate de vicii, pentru că nu reuşeşti decât să îl înlocuieşti pe cel vechi cu unul nou-nouţ. Tot ce poţi face este să încerci să îţi găseşti preocupări din ce în ce mai normale şi să îţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă. Dacă fumezi, treci la ţigări mai uşoare sau la ţigara electronică.

Leu (22 iulie – 22 august)

Îţi place să te lauzi când faci ceva remarcabil, aşa că dacă vrei să te laşi de fumat sau să renunţi să pui la loto în fiecare zi, atunci postează această informaţie pe Facebook. Atunci când eşti felicitată pentru deciziile pe care le iei, eşti impulsionată să mergi mai departe cu acest ţel. Nu ai da înapoi sub nicio formă, pentru că nu îţi place să fii catalogată drept fără cuvânt.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă eşti o perfecţionistă, şi tu ai slăbiciuni. Dar faţă de celelalte zodii, ambiţia şi determinarea ta te ajută să scapi mai uşor de vicii. Cântăreşte foarte bine avantajele şi dezavantajele, iar apoi cu siguraţă vei lua decizia care trebuie. Îţi trebuie un impuls, şi acela poate fi sănătatea, dar şi banii.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro