HOROSCOP: Cum să supravieţuieşti de Sărbători alături de rudele nesuferite

Nativa din Berbec nu trebuie să răspundă la provocări, altfel poate intra în conflict cu rudele pe care nu le are la suflet.

14 dec. 2012, 18:25
HOROSCOP: Cum să supravieţuieşti de Sărbători alături de rudele nesuferite

Săgetător. Îţi pierzi foarte uşor răbdarea. Ca să nu declanşezi un scandal mosntru, este bine să-ţi impui o stare „zen”, potrivit eva.ro.

Capricorn. Rudele delăsătoare, care vin şi se aşază, pur şi simplu, la masă, fără să mişte un deget, te scot din sărite. Stabileşte reguli clare pentru toţi cei care au de gând să te viziteze.

Vărsător. Ai putea avea probleme cu cei care îţi pot strica planurile pentru Sărbători. Ca să eviţi un astfel de stres, asigură-te că buna desfăşurare a evenimentelor nu depinde fix de cineva în care nu prea ai încredere.

Peşti. Ca să poți avea sărbători fericite, este necesar să treci cu vederea gesturile care te deranjează ale unora dintre rudele tale. Încearcă să te concentrezi mai mult asupra propriei tale persoane.

Berbec. Berbecii sunt recunoscuți pentru că își pierd destul de repede cumpătul. Dacă trebuie să-ți petreci Sărbătorile în familie, nu răspunde provocărilor.

Taur. Rudele stresante care îți tulbură liniștea au parte de furia ta, fără menajamente. Ca să eviți certurile de sărbători, încearcă să lași de la tine, de dragul armoniei.

Gemeni. Ca să faci față momentelor ceva mai stresante care apar de obicei când casa este plină, de Sărbători, este necesar să renunți la obsesia pentru detalii și să încetezi să analizezi gesturile fiecăruia.

Rac. Cel mai mult te enervează rudele care minimizează importanța Sărbătorilor și cele care nu-ți apreciază efortul depus pentru pregătiri. Încearcă să-ţi păstrezi entuziasmul.

Leu. Te stresează rudele foarte insistente. Dacă nu le poți evita absolut deloc, folosește-ți talentele de lider pentru a hotărî cum vor decurge evenimentele de Sărbători.

Fecioară. Ești foarte greu de mulțumit, iar asta are legătură cu spiritul tău extrem de critic. Încearcă să eviți momentele tensionate amintindu-ți că nimeni nu este perfect.

Balanţă. Când ai de-a face cu rude stresante, poți fi complet antisocială și antipatică. Concentrază-te asupra celor alături de care te bucuri de momente minunate și încearcă să-i ignori pe cei mai enervanți.

Scorpion. Ai foarte multe pretenții de la rudele tale și răbdarea ta este extrem de limitată în ceea ce-i privește. Pentru a trece cu bine peste astfel de momente ceva mai stresante, este necesar să lași și tu de la tine.