Horoscop. Cum să-ţi dai seama dacă e timid, în funcţie de zodia lui

Horoscop. Vrei ca iubitul tău să fie îndrăzneţ sau vrei să te lase pe tine să spargi gheaţa? Descoperă ce îl dă de gol de la prima întâlnire!

24 apr. 2014, 03:20
Horoscop. Cum să-ţi dai seama dacă e timid, în funcţie de zodia lui

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Taurul este predispus la timiditate şi nu o să auzi nimic îndrăzneţ din partea lui, cel puţin nu la începutul relaţiei. Dacă la prima întâlnire este mai mult tăcut, iar la final te lasă acasă ca un adevărat domn, atunci e momentul să decizi dacă să fii tu mai înţepată.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Chiar dacă are o uşoară tendinţă către timiditate, nativul din Geamăn se luptă cu ea până o învinge. Îţi vei da seama din prima clipă, pentru că va fi destul de tupeist, va vorbi mult şi despre orice, dar va veni şi cu câteva propuneri îndrăzneţe. 

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din Rac pare reţinut la început, dar dacă vorbeşti prietenos şi deschis cu el o să îşi dea drumul pe parcurs. Îi e frică să deschidă subiectul, dar dacă îl deschizi tu, apoi o să fie foarte sociabil şi deloc timid. 

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul pare foarte tupeist la prima vedere, prin limbaj, prin felul lui de a fi şi prin fizic. În realitate, dacă îl iei puţin mai tare se va pierde imediat. Testează-l prin a deschide subiecte delicate încă de la prima întâlnire, vei vedea cum se va înroşi tot.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din această zodie este timid din naştere şi foarte greu se obişnuieşte cu persoana de lângă el. Trebuie să te cunoască mult prea bine şi să aibă încredere în tine pentru a începe să vorbească din suflet. Vei vedea că nu are curaj să te privească în ochi şi este o fire mai tăcută.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă nativul din Balanţă este atras de tine, cu siguranţa nu va fi mut la prima întâlnire. Nu este genul care să gândească prea mult, aşa că va merge pe principiul încerci şi câştigi. Nu pierde timpul, aşa că nu ar trebui să fii surprinsă dacă te invită deja la el acasă din prima seară.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte îndrăzneţ, şi îţi vei da seama de asta imediat. Acesta va vorbi deschis despre sex încă de la prima întâlnire, şi dacă încerci să scapi de acest subiect să nu crezi că se va opri. Insistenţele şi repetarea anumitor activităţi pe care şi le doreşte alături de tine vor fi cele mai bune semne care să îţi arate că nu e deloc timid.
 
Cite;te mai mult pe eva.ro