Horoscop. Cum să-ţi recapeţi încrederea în tine, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Ai avut parte de unele întâmplări care te-au făcut să nu mai fii sigură pe tine? Află ce trebuie să faci pentru a redeveni tu şi pentru a arata tuturor că eşti mulţumită de tine!

19 aug. 2014, 04:27
Horoscop. Cum să-ţi recapeţi încrederea în tine, în funcţie de zodia ta

Leu (22 iulie – 22 august)

Pentru a-ti recăpăta încrederea în tine, trebuie să te lupţi cu tine însăşi. Repetă-ţi zi de zi câte o calitate şi renunţă să îţi vezi doar defectele. Mai mult decât atât, pune în practică tot mai des postura de şef şi dă comenzi celor din jur.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ca să îţi recapeţi încrederea în tine trebuie să faci şi lucruri care nu îţi plac. De cele mai multe ori acestea te conduce la rezultate care te vor face mândră de tine, şi drept urmare mult mai sigură pe tine. Mulţumeşte-te cu ceea ce eşti, nu căuta perfecţiunea la nesfârşit.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Vei întâmpina multe piedici de-a lungul vieţii, dar asta nu înseamnă că la un moment dat ar trebui să nu mai ai deloc încredere în tine. Nu te mai lăsa influenţată de cei din jurul tău, altfel vei uita să fii tu şi să îţi cunoşti adevărata valoare. Renunţă la încercarea de a-i mulţumi pe toţi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă rămâi fără încredere în tine şi simţi că nimic nu îţi mai iese aşa cum ţi-ai dori, priveşte în urmă şi analizează câte ai realizat până acum. Acesta va fi un imbold suficient cât să te ambiţioneze să o iei de la capăt şi să ai reuşite noi. Şi este foarte important ca la un moment dat să te opreşti şi să fii mulţumită cu ce ai.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu mai gândi negativ şi nu te mai simţi prost pentru orice lucru care nu este cum ţi-ai dori. Leagă-te de lucrurile mărunte care te fac să zâmbeşti în fiecare zi şi nu uita să fii mulţumită cu ce ţi s-a dat. 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

De fiecare dată când ai un moment de slăbiciune, iar încrederea în tine dispare, încearcă să pui în balanţă realizările şi eşecurile tale. Nimic nu te poate face să îţi revii mai repede decât un bilanţ al faptelor bune cu care te poţi mândri. 

Citeşte mai mult pe eva.ro