HOROSCOP: Cum să-ţi recucereşti fostul iubit, în funcţie de zodia lui

Îţi pare rău că l-ai pierdut pe fostul tău iubit şi ai face orice ca să îl ai din nou? Află ce trebuie să faci pentru a-i da de înţeles acest lucru, dar şi pentru a avea succes.

09 dec. 2013, 20:29
HOROSCOP: Cum să-ţi recucereşti fostul iubit, în funcţie de zodia lui

Săgetător. Dacă vrei să îţi recucereşti fostul din această zodie, trebuie brusc să devii pasionată de acele lucruri care îi plăceau la nebunie. Când va vedea schimbarea, te va regreta puţin.

Capricorn. Bărbatul din această zodie este foarte greu de recucerit, mai ales dacă tu i-ai greşit. Trebuie să laşi timpul să decidă soarta voastră.

Dacă vrei să îi atragi atenţia fostului iubit din Vărsător, trebuie să flirtezi cu cât mai mulţi bărbaţi care ar putea să îi spună acest lucru. 

Peşti. Dacă nu s-a întâmplat nimic grav care să vă fi despărţit, iar toată cearta a pornit din nimicuri, atunci fă tu primul pas.

Citeşte şi: HOROSCOP EROTIC 2014. Când vei atinge apogeul sexual, în funcţie de zodie

Fostul tău iubit din zodia Berbec o să moară de ciudă dacă vede că te doresc alţi bărbaţi. Chiar dacă se amăgeşte că nu îi mai pasă de tine, va fi foarte gelos dacă vede că flirtezi cu alţii.

Bărbatul din zodia Taur este atras de fetele familiste, cuminţi şi foarte discrete. Dacă va vedea de departe o schimbare în acest sens la tine, atunci e posibil să regrete ce a pierdut.

Dacă fostul tău este din zodia Gemeni, atunci fă-te nevăzută pentru o vreme pentru el. Îi vei stârni interesul, mai ales dacă simte că e ignorat.

Nativul din Rac poate fi foarte uşor recucerit, mai ales dacă încă aveţi legături comune. Fă-te plăcută de prietenii lui, pentru ca aceştia să poate pune o vorbă bună pentru tine.

Dacă te-ai despărţit recent de iubitul tău Leu, atunci nu ieşi de tot din viaţa lui. Ruptura încă e proaspătă, aşa că fă-l să se simtă bine atunci când sunteţi într-un grup comun.

Vezi şi: Află ce fel de amant este şi dacă eşti compatibilă cu el, în funcţie de zodie

Dacă fostul tău este din zodia Fecioarei, atunci trebuie să fii indiferentă. Arată-i că îţi este foarte bine fără el, pentru că acest lucru îl va înnebuni.

Cu Balanţa trebuie să fii directă, aşa că dacă îţi pare rău că l-ai pierdut şi îl vrei înapoi, du-te şi spune-i în cel mai sincer mod.

Cu nativul din Scorpion trebuie să pândeşti momentul. Atunci când are o problemă sau trece printr-o perioadă mai grea, este important să fii acolo pentru el.