Horoscop: cum se comportă femeile în pat în funcţie de zodie

Compatibilitatea în pat este foarte importantă și nu vrem să o lăsăm la voia întâmplării. Așa că ar fi bine să-i lăsăm să afle ce și cum ne place.

03 dec. 2016, 13:37
Horoscop: cum se comportă femeile în pat în funcţie de zodie

Femeia Berbec

De obicei, femeilor Berbec le place să preia inițiativa dar bărbatul trebuie fie curajos și să aibă o virilitate bine subliniată, să fie luate în serios și să aibă parte de atenție exclusivă și senzații tari. Nu e ușor să-i faci față, pentru că are o sexualitate puternică, forță dar și o doză mai puțin vizibilă de romantism. Poate să facă sex oriunde și este dispusă la experiențe plăcute oricând. Îi place să domine și să fie ascultată.

TAUR – Femeia Taur este senzuală nu numai în viața de zi cu zi, ci și în pat. Dacă începi prin a-i pune o muzică romantică în surdină, câteva lumânări, îi oferi un pahar cu alcool rafinat și îi pregătești de mâncare o delicatesă, se va dezlănțui în toată splendoarea ei și te va face să te simți cu adevărat dorit. Îi place să atingă corpul celuilalt, să miroasă, să guste și să se lipească de fiecare centimetru pătrat al partenerului.

GEMENI – Femeile Gemeni sunt nonconformiste, curioase și plăcute în pat. Le place să descopere poziții noi, să vorbească sau să te audă pe tine spunându-le lucruri sexy. Teoretic, nimic nu le șochează, nici măcar dacă le propui o partidă în trei. Totul e să se joace cât mai mult și mai liber, iar dacă ești un bărbat deschis, vei avea mult de câștigat. Ascult-o cu atenție când își înșiră preferințele, vei avea parte de multă distracție.