HOROSCOP: Cum se comportă zodiile la doctor

Fiecare zodie are calitatile ei ina la fel de sigur este faptul ca fiecare dintre nativi are si defectele sale. Pentru a le ilustra intr-o modalitate ilustrativa si amuzanta, va invitam astazi la un exercitiu de imaginatie. Fiecare dintre cele 12 zodii ajunge in fata unui doctor, cu o problema mai mult sau mai putin reala. Prin urmare, iata cum se comporta zodiile la doctor.

06 iul. 2015, 11:19
HOROSCOP: Cum se comportă zodiile la doctor

Berbecul la doctor

Plin de viata si foarte pasional, nativul in Berbec, fie ca e o doamna sau un domn, se fereste cat poate de medic. Chiar daca il doare in dreapta sau il tine in stanga, Berbecul isi va trage chilotii peste pantaloni si va poza in copilul din flori pe care l-ar avea Superman cu Chuck Norris. Daca ar pleca de pe front ciuruit ca o sita, i-ar cere doctorului o banda de leucoplast apoi ar lua ziua de la capat.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul zodiilor care devin insuportabile după căsătorie

Taurul la doctor

Galanta ca intotdeauna, atunci cand ajunge la cabinetul medical, nativul acestei zodii se va prezenta cu apendicele in mana si cu un snop de flori in cealalta. Inainte de a arata exact unde il doare, isi va ruga partenerul sa pupe, ca poate trece.

Daca nu se vindeca prin medicamentul sarut, nativul in Taur isi va declama suferinta in metru antic apoi va pasi teatral in cabinmetul doctorului, pentru a constata ca ceea ce crede a fi sfarsitul lumii este, in fapt, o banala migrena.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.


loading...