Horoscop: Cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea în această săptămână

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

09 mart. 2014, 21:36
Horoscop: Cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea în această săptămână

Horoscop Peşti (19 februarie – 20 martie)
Dragostea este pe primul loc în acest început de săptămână, şi treci printr-o mulţime de stări fără să îţi dai seama. Eşti romantică, melancolică, altruistă, toate aceste sentimente într-o singură persoană. Miercuri şi joi trebuie să te concentrezi şi să fii mai atentă la ce se întâmplă în jurul tău. Vineri vei reuşi să surpinzi pe cineva, dar nu se ştie dacă plăcut. În weekend, amintirile te năpădesc şi te determină să iei atitudine pentru a-ţi construi altele noi.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În acest început de săptămână ai nevoie de ajutorul celor din jur, chiar dacă refuzi acest lucru. Chiar dacă de obicei ai încredere în tine şi te descurci de una singură, luni sau marţi trebuie să apelezi la persoanele de bază. Miercuri şi joi, astrele încep să ţină cu tine şi eşti pregătită să faci o mutare importantă în viaţa ta profesioanală. Urmăreşte-ţi ţelurile, nu vei fi dezamăgită. În weeeknd vei fi preocupată de stilul tău de viaţa şi încerci pe cât posibil să adopţi unul mai sănătos.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Mintea îţi fuge doar acasă în acest început de săptămână. Grijile şi problemele din mediul familial nu te lasă să îţi faci treaba aşa cum ar trebui. Ia-ţi câteva zile libere şi încearcă să rezolvi atât cât poţi sta linştită. Miercuri sau joi ai putea întâlni pe cineva cu care ai şanse să începi o relaţie de dragoste. În weekend plănuieşte-ţi o întâlnire romantică cu acea persoană, totul va decurge minunat.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Energia pe care o ai la începutul acestei săptămâni te va ajuta să faci o schimbare pe care ţi-o doreşti de mai multă vreme. Deasemenea poţi începe să îţi faci planuri de viitor alături de iubit într-un cadru intim, cum ar fi o cină romantică. Joi sau vineri vei fi nevoită să lămureşti o neînţelegere, pentru că eşti singură în măsură să o facă. În weekend trebuie să fii clară şi concisă, altfel un membru al familiei tale va intra într-o încurcătură.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Începutul acestei săptămâni va reprezenta şi un început al unui nou capitol al vieţii tale. Astrele sunt de partea ta, aşa că mergi cu încredere acolo unde te poartă destinul. Multele posibilităţi pe care le ai îţi pot îngreuna traiul, dar cu ajutorul persoanelor apropiate vei lua cele mai bune decizii. Poate să fie vorba de schimbarea locului de muncă, sau chiar a partenerului. În weekend apare o problemă, dar dacă acţionezi corect, lucrurile vor reveni pe drumul cel bun.

Leu (22 iulie – 22 august)

Ai un simţ al răspunderii deosebit de fin la începutul acestei săptămâni, dar la fel de bine vei ştii şi cum să reacţionezi când vei fi pusă în anumite situaţii mai dificile. Miercuri şi joi vei fi încântată, fericită şi recunoscătoare acelor persoane care te fac să te simţi atât de specială. În weekend, partenerul tău te invadează cu dovezi de iubire şi cu deserturi gătite de el special pentru tine.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Foloseşte-te de abilităţile tale organizatorice pentru a planifica în amănunt un eveniment social important. Poate fi deasemenea vorba despre o întâlnire romantică pe care trebuie să o gândeşti astfel încât să faci o impresie bună. Joi şi vineri sunt zile perfecte pentru a fi tu, aşa că poartă-te natural, iar cei din jurul tău, colegi şi prieteni, te vor iubi şi mai mult. În weekend încearcă să nu comiţi nicio greşeală, altfel o mare decizie care trebuia să îţi schimbe viaţa în mai bine va fi anulată.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro