HOROSCOP: Cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea în această săptămână

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

31 mart. 2014, 05:18
HOROSCOP: Cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea în această săptămână

HOROSCOP: Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Ai multă energie săptămâna aceasta, Soarele fiind responsabil pentru acest lucru, pentru că se va afla în semnul tău. Este o perioadă bună să începi ceva, să demarezi un proiect. Şansa este de partea ta şi în cazul în care vrei să convingi pe cineva să ţi se alăture. Ai o putere de convingere foarte mare. Spre finalul spătămânii, dragostea şi relaţia te vor preocupa în mod deosebit.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este mai bine să abordezi o situaţie cu delicateţe, în modul tău personal, decât să încerci abordarea clasică. Foloseşte-ţi diplomaţia pentru a trece peste unele momente ceva mai dificile. La mijlocul săptămânii ar putea să apară unele situaţii favorabile iubirii. Te simţi foarte bine în pielea ta, iar această atitudine sexy nu trece neobservată. La finalul săptămânii vei reuşi să găseşti o soluţie simplă pentru o problemă mai veche.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

La începutul acestei săptămâni este posibil să ai de-a face cu unele informaţii care te pot tulbura. Este vorba despre secrete pe care trebuie neapărat să le păstrezi, dar îţi este cam greu. La mijlocul săptămânii vei avea parte de ceva fluturi în stomac. Vei fi în centrul atenţiei tuturor, iar acest lucru te va ajuta să te faci remarcată de acel cineva special pentru tine.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Este posibil ca la începutul săptămânii să fii şi mai emoţională decât eşti tu de obicei, iar acest lucru nu îţi va aduce beneficii prea mari. Ai senzaţia că toţi sau aliat împotriva ta, dar cu siguranţă este doar suspiciunea ta de vină. Nici în plan amoros nu-ţi merge totul prea bine în această perioadă. Încearcă să te relaxezi şi să vezi partea plină a paharului.

Leu (22 iulie – 22 august)

Vei avea o săptămână destul de agitată. Ai mult de lucru şi ţi se pare că nu mai termini niciodată. Este foarte important să faci ceva care te ajută să te relaxezi. Vei vedea apoi că ideile îţi vin mai uşor, te concentrezi mai bine şi găseşti soluţii eficiente. La finalul săptămânii este posibil să ai parte de unele blocaje sau piedici. Dar dacă ceva nu îţi iese din prima, ascultă-ţi inutiţia în loc să repeţi aceeaşi greşeală.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Unele persoane din jurul tău ar putea să te enerveze la culme la începutul săptămânii. Dar te-ai gândit că este posibil ca şi tu să ai o parte de vină? Aşteptările mult prea mari de la ceilalţi pot fi responsabile pentru aceste momente tensionate. La mijlocul săptămânii este posibil să apară o oportunitate. Profită de ceea ce ţi se oferă şi nu lăsa şansa să treacă pe lângă tine.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Diplomaţia ta caracteristică ar putea la începutul acestei săptămâni să dispară fără urmă. Dar nu este neapărat un lucru rău. Este indicat să spui din când în când direct ceea ce gândeşti şi ceea ce vrei. Iar dacă cineva se simte ofensat, va realiza apoi pe parcursul săptămâni că nu are de fapt motive de supărare. Te vei simţi eliberată odată ce îţi exprimi părerile şi dorinţele fără reţineri.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro