Horoscop: Cum stai cu banii în luna aprilie în funcţie de zodia ta

Horoscop: Descoperă ce ţi-au pregătit astrele în această lună din punct de vedere financiar. Află dacă ai şanse să primeşti mai mulţi bani sau dacă aspectele sunt benefice pentru unele colaborări sau parteneriate profitabile.

27 mart. 2014, 04:16
Horoscop: Cum stai cu banii în luna aprilie în funcţie de zodia ta

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
În această lună nu stai deloc prost cu banii. Apar sume importante din surse nebănuite, iar recompanesele de orice fel par să vină direct la tine. Este o perioadă benefică pentru tine din punct de vedere financiar.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te poţi confrunta în această lună cu o presiune la nivel financiar. Va trebui să rezolvi unele chestiuni legate de achiziţii, plăţi sau semnare de contracte. Dar partea bună este că reuşeşti să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus, iar banii vin în continuare la tine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna aprilie se anunţă a fi foarte bună pentru tine din punct de vedere financiar. Vei fi răsplătită pentru munca depusă în ultimele luni, iar suma pe care o vei primi va fi mai mult decât satisfăcătoare. Acum ai şansa şi de a te implica în diverse proiecte menite să-ţi aducă venituri suplimentare în viitor.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să fii foarte prudentă în ceea ce priveşte banii în luna aprilie. Ar putea să apară unele cheltuieli neprevăzute legate de proprietăţi sau locuinţă. Nu lua decizii pripite şi nu semna acte importante fără să verifici cu atenţie înainte.

Leu (22 iulie – 22 august)

În această luna ai oportunitatea de a câştiga mai mult cu ajutorul oamenilor din viaţa ta. Cineva îţi facilitează unele colaborări, contracte sau parteneriate care îţi vor aduce mai mulţi bani. Te numeri printre cei norocoşi în privinţa finanţelor în luna aprilie.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fii cât se poate de prudentă în luna aprilie pentru că se pare că va fi riscantă pentru nativii din zodia Fecioară. Aspectele astrale nu îţi sunt favorabile, de aceea este indicat să eviţi acţiuni financiare majore sau cu grad ridicat de risc. Nu cheltui prea mult şi nici nu investi acum.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Ai şansa de a rezolva unele probleme financiare în luna aprilie. Achiţi unele datorii, primeşti bani pe care i-ai împrumutat unor persoane sau ţi se aprobă un credit. În orice caz, această lună este benefică pentru nativii din Balanţă în plan financiar.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Stai bine din punct de vedere financiar în luna aprilie. Important este să fii la fel de chibzuită ca şi până acum, pentru că economisirea îţi va aduce satisfacţii mult mai mari cât de curând. Nu se anunţă momente dificile pentru tine în ceea ce priveşte banii luna aceasta.
 
Citeşte pe eva.ro