HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna februarie

HOROSCOP. Astrele îţi arată care va fi situaţia ta financiară în luna îndrăgostiţilor. Descoperă ce te aşteaptă şi ce şanse ai să câştigi mai mult.

28 ian. 2014, 21:12
HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna februarie

HOROSCOP Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu trebuie să faci nimic pentru a obţine mai mulţi bani luna aceasta, mai ales dacă e vorba de angajamente riscante. E important să rămâi demnă şi să iei deciziile corecte. Te descurci de minune cu cât câştigi acum, aşa că trebuie să înveţi să te mulţumeşti cu ceea ce ai.

HOROSCOP Peşti (19 februarie – 20 martie)

Dacă până acum ai avut multe cheltuieli, iar bugetul tău a scăzut simţitor, de luna aceasta lucrurile îşi reintră în normal. Trebuie să fii mai calculată şi să îţi organizezi finanţele până la ultimul leu, doar aşa vei reuşi să pui şi ceva deoparte.

HOROSCOP Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna aceasta va fi una cu multe cheltuieli, dar şi câştiguri pe măsură. Profită de această perioadă de glorie pentru a pune ceva bani deoparte pentru zile mai proaste. Roadele muncii tale vor fi răsplătite aşa cum meriţi, atât cu bani, cât şi cadouri substanţiale.

HOROSCOP Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această lună trebuie să acorzi o mare atenţie bugetului tău. Chiar dacă dispui de suficienţi bani, nu trebuie să exagerezi cu shopping-ul. Dacă pe plan profesional îţi merge bine, iar remuneraţie e pe măsura aşteptărilor tale, atunci trebuie să încerci să mergi pe aceeaşi linie.

HOROSCOP Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Orice decizie pe care vrei să o iei privitoare la finanţele tale trebuie să fie atent gândită în această lună. Gândeşte-te mai mult la viitor şi fă-ţi unele rezerve pentru vremuri grele. Nu risca să treacă pe lângă tine oportunităţi care îţi pot umple buzunarele.

HOROSCOP Rac (22 iunie – 21 iulie)

Luna februarie vine cu multă agitaţie din cauza banilor. Simţi că nu îţi mai ajung, deşi ai, şi asta se întâmplă doar din cauza dezorganizării. Fă-ţi o listă cu facturile ce trebuie plătite, cheltuielile zilnice şi pune şi ceva în plus pentru lucruri neprevăzute. Trebuie să ai grijă să nu dai bani cu împrumut, rişti să nu îi mai recuperezi.

HOROSCOP Leu (22 iulie – 22 august)

Nu stai prea bine la capitolul finanţe în această lună, dar nu este nimic de speriat. Cu ajutorul prietenilor şi familiei vei reuşi să nu duci lipsă de nimic. După ce îţi vei reveni, şi se va întâmpla destul de curând, ai grijă să îţi plăteşti datoriile până la ultimul leu.

Citeşte mai mult pe eva.ro