HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna iulie

Vrei să ştii dacă vei avea bani pentru concediu? Descoperă previziunile pentru zodia ta şi află cum vei sta din punct de vedere financiar în luna iulie.

30 iun. 2013, 12:55
HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna iulie

Rac. Luna iulie va fi plină de oportunităţi pentru tine. Ai grijă, însă, să nu fii excesiv de entuziast, pentru că poţi face greşeli care să-ţi aducă pierderi.

Leu. Banii nu sunt o problemă pentru tine în luna iulie. Ai grijă, totuşi, să nu cheltui prea mult, în special în parte a doua a lunii.

Fecioară. Nu stai prea bine la capitolul bani, dar din fericire, situaţia se va îmbunătăţii în a doua jumătate.

Balanţă. Luna iulie se anunţă a fi una excelentă pentru tine în plan financiar. Este o ocazie bună să intri în afaceri sau să te extinzi, dacă ai deja una.

Scorpion. Vei simţi o stare de agitaţie în prima parte a lunii iulie, care are o legătură directă cu banii. Spre finalul lunii vei reuşi să le rezolvi.

Săgetător. Este necesar să reevaluezi modul în care îţi administrezi banii, să ţii în frâu tentaţia de a cheltui şi să găseşti noi metode de a-ţi spori veniturile.

Capricorn. Vrei să rezolvi unele chestiuni materiale, să faci un împrumut sau să investeşti într-un proiect care ţi se pare promiţător. Din fericire, astrele sunt de partea ta şi vei avea şansa de a reuşi tot ceea ce ţi-ai propus.

Vărsător. Vei fi răsplătită pentru munca depusă, iar realizările profesionale îţi vor aduce şi aprecierea celor din jur.

Peşti. Astectele astrale îţi sunt favorabile, dar schimbările bruşte de situaţie nu sunt excluse. Încearcă să eviţi speculaţiile financiare majore, ca să nu rişti mai mult decât este cazul.

Berbec. În această lună ai şanse financiare majore. Vei putea câştiga mai mult, dar cu condiţia să cântăreşti cu atenţie orice decizie.

Taur. Chiar dacă reuşeşti cumva să câştigi mai mult, vei fi şocat de cât de repede se duc banii tăi. De vină sunt cheltuielile neprevăzute, care vin să-ţi strice serios planurile.

Gemeni. Pentru tine, luna iulie va fi una foarte promiţătoare în plan financiar. Se anunţă schimbări majore şi chiar dacă nu primeşti acum o sumă importantă de bani, viitorul sună excelent.