HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Nativii din Gemeni pot avea parte de surprize plăcute în plan financiar. Citeşte previziunile pentru a afla ce ţi-au pregătit astrele în materie de bani.

30 mai 2013, 18:08
HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Gemeni. Ai şansa de a câştiga mai mult ca niciodată şi de a primi răsplata pentru efoturile depuse cu ceva timp în urmă.

Rac. În iunie nu se poate spune că o duci prea bine din punct de vedere financiar. Apar cheltuieli neprevăzute şi fondurile sunt şi aşa destul de limitate.

Leu. Poţi să ai parte de câştiguri neaşteptate, la care nici nu te-ai fi gândit. Oportunităţile sunt excelente, mai ales că ţi-ai făcut atâtea planuri pentru această vară.

Fecioară. Nu poţi spune că stai prost cu banii în luna iunie. Situaţia se menţine stabilă, iar pentru tine acest lucru este cel mai important.

Balanţă. Îmbunătăţirea pe plan financiar este vizibilă şi ai putea chiar să investeşti în renovări, redecorări sau reparaţii prin casă.

Scorpion. Luna iunie va fi una foarte importantă pentru tine din punct de vedere financiar. Eşti mai interesată ca niciodată de afaceri, oportunităţi de a face bani şi tot felul de asocieri menite să-ţi aducă profit.

Săgetător. În luna iunie nu sunt excluse încurcăturile, problemele şi cheltuielile peste măsură.

Capricorn. În luna iunie, ai ocazia de a câştiga mai mult şi de a te bucura de avantajele materiale pe care le-ai aşteptat de la începutul lunii.

Vărsător. Este foarte important pentru tine să nu faci spaculaţii şi să nu te implici în chestiuni dubioase menite să-ţi aducă bani nemeritaţi în această lună.

Peşti. Dacă ai de gând să faci tranzacţii imobiliare, luna iunie este ideală pentru asta.

Berbec. Ai ocazia să primeşti mai mulţi bani, să câştigi mai mult sau să ţi se restituie o datorie mai veche.

Taur. Poţi să câştigi mai mult, să primeşti beneficii sau să ai parte de o colaborare menită să-ţi sporească veniturile.