HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna martie, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Astrele îţi arată care va fi situaţia ta financiară în luna Mărţişorului. Descoperă ce te aşteaptă şi ce şanse ai să câştigi mai mult.  

26 feb. 2014, 20:58
HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna martie, în funcţie de zodia ta

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Trebuie să îţi chibzuieşti foarte bine veniturile şi să ai grijă pe ce dai banii atât de greu obţinuţi. Chiar dacă nu duci lipsă de ei, nu ar fi indicat să îi arunci în stânga şi în dreapta doar pentru a te simţi bine pe moment. Organizează-te eficient şi nu face acte de caritate.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Poţi avea parte de o perioadă destul de liniştită din punct de vedere financiar, dar doar dacă ai grijă să îţi plăteşti toate facturile sau datoriile. Ceea ce câştigi te poate ajuta să trăieşti modest şi să nu îţi cauzeze niciun fel de probleme. Nu se anunţă schimbări în această lună, nici bune, dar nici rele.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Stai destul de bine la capitotul finanţe în această săptămână, dar asta doar datorită eforturilor tale. Pentru că ai simţit pe pielea ta cât de greu este să câştigi bani, trebuie să ai grijă să nu arunci cu ei în stânga şi în dreapta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai parte de multe beneficii financiare în această lună, dar nici că mai ai timp pentru relaxare. Ideea e să depui destul efort fără să regreţi, pentru că nu poţi pierde oportunităţile care îţi apar în cale, şi care nu vor mai reveni.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Luna martie vine cu mai mulţi bani pentru tine, şi acest lucru se datorează doar unei noi relaţii cu o persoană influentă. Ai grijă cum te comporţi şi ce sacrificii faci pentru a avea succes.

Leu (22 iulie – 22 august)

Dacă ai împrumutat bani sau ai făcut favoruri financiare în trecut, luna aceasta a venit momentul să primeşti înzecit. Nu sunt bani picaţi din cer, dar sunt bineveniţi mai ales că nu te aşteptai să îi recuperezi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vei avea multe cheltuieli în această lună, şi e posibil ca această situaţie să te stoarcă de energie. Stresul e la ordinea zilei şi nu mai ştii ce soluţii să găseşti, chiar dacă eşti o fire foarte organizată. Nu intra în panică, lucrurile se vor regla de la sine.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să vrei mai puţin ca să nu fii dezamăgită, asta e principiul după care ar trebui să funcţionezi în această lună. E de înţeles că vrei bani mulţi, toată lumea vrea, dar trebuie să apreciezi mai mult ceea ce ai. Câştigi suficient şi ai face bine să te bucuri de aceşti bani.

Citeşte mai mult pe eva.ro