HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna septembrie

Ţi-ai cheltuit toate economiile în vacanţa de vară şi ai rămas în pană de bani? Află ce ţi-au pregătit astrele în luna septembrie.

30 aug. 2013, 05:47
HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna septembrie

Fecioară. Începutul de toamnă te va încărca cu energie pe care o vei canaliza, în cea mai mare parte, spre găsirea unor noi metode de câştig.

Balanţă. Oportunităţile de câştig nu vor lipsi în această lună. Norocul îţi va surâde în special în a doua jumătate a lunii.

Scorpion. Septembrie se va dovedi a fi o lună extrem de activă pentru tine, iar câştigurile vor fi pe măsura efortului.

Săgetător. Cu toate că te vei dedica cu trup şi suflet muncii, câştigurile vor fi puţine luna asta. Ai răbdare însă, pentru că această perioadă va trece repede.

Capricorn. În acest început de toamnă, nu vei avea probleme financiare dacă te vei abţine de la cheltuieli care nu sunt necesare.

Vărsător. Creativitatea va atinge cote maxime în această lună şi orice proiect început în septembrie se va dovedi profitabil.

Peşti. Septembrie îţi aduce schimbările pe care le aşteptai de ceva vreme. Fie că îţi schimbi locul de muncă, fie că începi noi afaceri, norocul iţi va surâde pe viitor.

Berbec. Septembrie va fi o lună în care vei lucra cu spor şi plăcere, iar câştigurile nu se vor lăsa mult aşteptate.

Taur. În a doua parte a lunii, se vor ivi opurtunităţi şi colaborări care îţi pot aduce sume frumoase.

Gemeni. Oportunităţi de afaceri vor fi la tot pasul, important este să găseşti energia necesară pentru a duce la capăt toate proiectele în care te vei implica.

Rac. Entuziasmul tău va fi greu de trecut cu vederea, astfel că şefii tăi vor încerca să te recompenseze, mărindu-ţi veniturile.

Leu. Cum banii nu îţi vor lipsi în această lună, încearcă să nu-i cheltui pe toţi şi pune şi ceva deoparte, pentru zile negre.


loading...