HOROSCOP. Cum stai cu banii în săptămâna 8-14 septembrie, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele, pentru săptămâna 8-14 septembrie, din punct de vedere financiar.

07 sept. 2014, 10:42
HOROSCOP. Cum stai cu banii în săptămâna 8-14 septembrie, în funcţie de zodia ta

Află dacă ai şanse să câştigi mai mult sau dacă, scrie eva.ro, aspectele sunt benefice pentru unele colaborări sau parteneriate profitabile.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
La mijlocul săptămânii este posibil să descoperi că ai datorii, facturi restante sau penalizări de care nu ai ştiut. Vei fi nevoită să le achiţi imediat, fapt care îţi va cam tulbura planurile financiare ale perioadei.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Modul în care îţi faci datoria la locul de muncă în această săptămână îşi poate pune serios amprenta şi asupra situaţiei financiare. Dacă alegi să te implici cu adevărat şi să-ţi faci treaba cât mai bine, răsplata va veni cu siguranţă. Pe de altă parte, dacă ai un comportament care lasă de dorit, vei suferi pierderi mai mici sau mai mari.

Horoscopul legilor karmice: Mesajul pentru zodia ta

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cauţi tot felul de soluţii pentru a-ţi spori veniturile, iar asta poate însemna chiar şi schimbarea locului de muncă. În cazul în care nu-ţi mai place deloc ceea ce faci, atunci este momentul să-ţi pui la punct CV-ul.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Ţi se pare că banii ţi se scurg printre degete şi nu realizezi unde anume greşeşti. Cheltuielile aparent mici şi nesemnificative pot fi responsabile pentru destabilizarea bugetului tău. Încearcă să ţii o evidenţă a cheltuielilor dacă vrei să economiseşti.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Nu este indicat să semnezi contracte sau să faci achiziţii importante. Ar putea să apară unele încurcături care te pot costa destul de mult. Unele aparate electrocasnice ţi-ar putea face surprize neplăcute, iar reparaţia lor va necesita cheltuieli suplimentare.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Această săptămână va aduce în prim-plan unele aspecte ascunse ale bugetului tău. Ai putea să descoperi că ai facturi mult prea mari faţă de cât te-ai fi aşteptat sau că ai de plătit impozite sau taxe de care nici nu ştiai.

Horoscopul dragostei: Cum se comportă fiecare zodie în iubire

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Ai tendinţa de a cheltui prea mult în această săptămână. Vrei să cumperi unele lucruri fără să te gândeşti la consecinţe şi mai ales la faptul că bugetul nu-ţi permite să faci asta în această perioadă.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Apar unele cheltuieli neprevăzute pentru care trebuie să faci neapărat rost de bani, motiv pentru care ai putea fi mai stresată ca de obicei. Nu este cazul să-ţi pui toată încrederea într-o anumită persoană, mai ales când vine vorba de banii tăi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Unele întârzieri îţi pot da planurile peste cap la mijlocul săptămânii. Programările pe care le-ai făcut deja de ceva vreme nu pot fi respectate, iar într-un final toate acestea te costă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Ar trebui să revii cu picioarele pe pământ şi să-ţi faci planuri ceva mai realiste din punct de vedere financiar în această săptămână. Îţi doreşti foarte multe lucruri care necesită cheltuieli majore. Stabileşte-ţi o listă clară de priorităţi.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Nu este indicat să iei decizii importante cu privire la bani, investiţii sau locul de muncă în această săptămână. Este posibil să nu ai o viziune prea clară asupra ceea ce este cu adevărat avantajos pentru tine.

Leu (22 iulie – 22 august)
În aceste zile vei putea descoperi dacă proiectele tale financiare au fost cu adevărat eficiente sau dacă ai pierdut din cauza lor. Vie fi nevoită să-ţi analizezi cu mare atenţie bugetul şi cheltuielile.