Horoscop: Cum stai cu banii în toamna asta, în funcţie de zodie

Nativa din Berbec va avea multe cheltuieli neprevăzute. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află care va fi situaţia ta financiară în această toamnă.

20 sept. 2013, 19:49
Horoscop: Cum stai cu banii în toamna asta, în funcţie de zodie

Fecioară. Ai posibilitatea de a câştiga mai mult ca de obicei, iar sursele vor fi neaşteptate. De la bonusuri, la cadouri şi chiar moşteniri.

Balanţă. Situaţia ta financiară va avea de suferit pentru că încurcăturile se vor ţine lanţ o perioadă, în special la jumătatea lui octombrie.

Scorpion. În această toamnă este posibil să apară cheltuieli care privesc partenerul de viaţă. Din fericire, veniturile tale vor fi constante, iar acest lucru îţi oferă o senzaţie de siguranţă.

Săgetător. Vei fi nevoită să iei decizii cu privire la situaţia ta financiară în această toamnă, decizii care te vor afecta până la începutul anului viitor.

Capricorn. Încurcăturile, neînţelegerile şi cheltuielile apărute fix când simţeai că ţi-ai mai revenit în plan financiar vor veni să-ţi tulbure liniştea.

Vărsător. Eşti una dintre puţinele native ale zodiacului care nu vor avea dificultăţi financiare în acest sezon.

Peşti. Nu împrumuta bani şi nu te baza pe încrederea unor persoane pe care nu le cunoşti prea bine. Tot tu vei suferi în final.

Berbec. Vei avea parte de numeroase cheltuieli neprevăzute în această toamnă, care îţi vor strica serios planurile.

Taur. Chiar dacă venitul tău propriu nu dă semne că ar avea cum să crească în toamna asta, vei avea totuşi ceva mai mulţi bani. Partenerul de viaţă sau un alt membru al familiei tale va reuşi cumva să sporească veniturile.

Gemeni. Din fericire, vei fi norocoasă în ceea ce priveşte banii, dar trebuie să ai grijă cum îi cheltui.

Rac. Vor fi necesare discuţii şi decizii importante cu privire la bani în această toamnă. Trebuie să iei unele hotărâri alături de partenerul tău de viaţă sau de alţi membri ai familiei.

Leu. În această toamnă, încurcăturile financiare îţi vor da serios planurile peste cap. Oricât de mult te-ai strădui, banii nu îţi ajung niciodată.