Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 11-17 august

Horoscop 11-17 august. Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie, în funcţie de zodia ta. Află ce îţi pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

09 aug. 2014, 07:54
Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 11-17 august

Leu (22 iulie – 22 august)

Păstrează din energia pe care o ai pentru săptămâna ce urmează, îţi va fi foarte utilă la serviciu. Deocamdată situaţia este liniştită la muncă, aşa că nu îţi irosi resursele. Încearcă să fii cât mai politicoasă cu cei din jurul tău.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

A venit momentul pentru schimbări, atât în carieră, cât şi în unele relaţii pe care le ai. Vei vrea să reevaluezi proiecte ân care eşti implicată şi va trebui să iei unele decizii. Banii vor conta abia la sfârşitul acestei săptămâni, dar e posibil să fie ai tăi sau ai altcuiva. 

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Echilibrul îţi poate aduce succesul pe plan profesional, dar şi distracţie. Ai multe idei bune şi îţi faci mulţi fani printre colegi şi şefi. Încearcă să nu optezi pentru lucruri noi, ci să te ocupi de aceleaşi ca şi până acum.  

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă porneşti această săptămână în armonie, atunci cu siguranţă nu vei întâmpina probleme pe plan profesional. Relaţiile cu şefii ori colegii sunt foarte importante în această perioadă, aşa că ai grijă să le întreţii. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai nevoie de un impuls pentru a-ţi putea reintra în ritm, e posibil ca vacanţa să te fi dat peste cap. Nu apuci bine să îţi revii căci weekend-ul te aşteaptă cu multe plimbări şi distracţii. Ai grijă la concentrare, rişti să ai probleme pe plan profesional.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dacă încerci să gândeşti diferit, viaţa ta profesională va fi una mult mai bună, iar tu vei fi mult mai mult apreciată. Dacă eşti creativă şi comunicativă, satisfacţia va fi enormă. Din păcate, pentru a reuşi să îţi păstrezi statutul va trebui să lucrezi şi în weekend.

Citeşte mai mult pe eva.ro