Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 13-19 aprilie

HOROSCOP 13-19 APRILIE: Pentru nativa din Capricorn este o perioadă bună pentru investiţii, aşa că poate începe demersurile pentru achiziţionarea unei locuinţe sau unei maşini. 

11 apr. 2015, 14:55
Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 13-19 aprilie

BERBEC

Ai cheltuit ceva bani în ultima perioadă, de aceea acum trebuie să te apuci de economii.

Chiar dacă ţi-e greu să îţi schimbi stilul, ai face bine să te gândeşti mai mult la viitor şi să cauţi stabilitatea financiară. Din aceleaşi motive, păstrează-ţi poziţia la serviciu şi nu te pune rău cu şeful.

TAUR

Vei avea parte de unele discuţii aprinse cu colegii de muncă, pentru că în ultima perioadă au tot profitat de tine şi nu mai eşti dispusă să tolerezi acest lucru.

Dacă deţii unele informaţii preţioase, ai grijă cui te destăinui. Situaţia financiară va rămâne neschimbată.

GEMENI

Pune-ţi în practică ideile pe care le ai, ai toate şansele să câştigi bani de pe urma lor.

Încearcă să te pui la adăpost din punct de vedere financiar, banii strânşi acum îţi vor fi de mare ajutor. Ai în jurul tău persoane care chiar te vor ajuta să răzbeşti!

RAC

Este o perioadă bună pentru evoluţie, aşa că cere-ţi drepturile chiar dacă nu ai suficient curaj pentru a-ţi spune toate pretenţiile.

Nu stagna, altfel vei pierde şanse unice de a câştiga mai mulţi bani, dar şi de a-ţi face un renume. Fii mai ambiţioasă şi mai îndrăzneaţă!

LEU

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în această perioadă, ai măcar şansa de a învăţa lucruri noi şi de a acumula experienţă.

Ţi se oferă şansa de a participa la activităţi interesante, de a urma anumite cursuri de perfecţionare şi de a cunoaşte persoane importante .

Citeşte mai mult pe eva.ro