Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 14-20 iulie

HOROSCOP: Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie, în funcţie de zodia ta. Află ce îţi pregătesc astrele pentru tine în perioada ce urmează.

12 iul. 2014, 05:25
Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 14-20 iulie

Horoscop Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru a evita să ai unele probleme la locul de muncă, ar trebui să încerci să lucrezi de acasă. Viaţa sentimentală te-a dat peste cap de tot şi nu ar trebui să permiţi să te afecteze şi pe alte planuri. Trebuie să nu laşi ca şeful tău să afle ce ţi se întâmplă.

Leu (22 iulie – 22 august)

Cu toată munca pe care ai depus-o în ultima perioadă, rezultatele nu te mulţumesc deloc. Şi e posibil ca unii colegi de-ai tăi să te scoată din minţi, însă trebuie să accepţi că e loc pentru toţi pe pământ.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Spune da ideilor noi la locul de muncă şi lasă-ţi tenacitatea să îşi spună cuvântul. Aruncă o privire mai atentă asupra bugetului tău, altfel vei cheltui mai mult decât trebuie în acest weekend. Fii calculată şi organizează-ţi bine fiecare bănuţ.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Ţelurile foarte mari vor fi greu de atins în această săptămână, aşa că e posibil să simţi o uşoară dezamăgire. Nu trebuie să te dai bătută, ocheşte obiective mici, dar la care poţi să ajungi. Ai multă energie, dar trebuie să ştii ce să faci cu ea.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Familia şi casa ta ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu în această săptămână.Trebuie să încerci să renunţi la altele pentru a te putea ocupa cu adevărat de acest aspect al vieţii tale. Încearcă să îţi menţii relaţiile pentru a preveni problemele pe viitor.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Orice bănuţ economisit îl vei putea folosi pe viitor pe lucruri cu adevărat importante.Ai calitatea de a atrage lumea de partea ta, aşa că îţi poţi face câţiva prieteni noi. Chiar dacă întâlnirile presupun cheltuieli, e bine să fii mai chibzuită.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Latura ta creativă şi spontaneitatea de care dai dovadă îţi poate aduce unele beneficii în această săptămână. Fie că este vorba de o recompensă financiară, fie despre laude din partea şefilor, nu ai motive decât de bucurie.

Citeşte pe eva.ro