Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 23-29 iunie. Previziuni!

Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie, în funcţie de zodia ta. Află ce îţi pregătesc astrele pentru tine în perioada ce urmează.

21 iun. 2014, 05:12
Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 23-29 iunie. Previziuni!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

E posibil să întâmpini unele dificultăţi la locul de muncă, din cauza proastei comunicări dintre tine şi colegii tăi. Nu vorba este importantă, însă pentru a nu creea confuzii este bine să vă anunţaţi unii pe ceilalţi. Bugetul tău rămâne constant, iar familia neschimbată.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru tine, această săptămână poate fi foarte importantă, însă doar tu poţi decide acest lucru. Chiar dacă eşti lentă la începutul săptămânii, pe parcurs îţi revii şi eşti pregătită pentru o mare schimbare. Se anunţă rezultate bune atât ca statut, cât şi financiar.

Leu (22 iulie – 22 august)

Săptămâna aceasta vei reuşi să transformi o călătorie în interes de serviciu într-una foarte distractivă. Trebuie să rezolvi toate sarcinile pe care le primeşti, chiar dacă ştii că nu vei fi recompensată în niciun fel.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Prioritatea ta în acest început de săptămână vor fi banii. Îţi vor pune piedici în îndeplinirea planurilor, mai ales că vei primi o mulţime de invitaţii din partea celor dragi. Poţi să te reorientezi şi să alegi activităţi care nu te pun pe cheltuială.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

O relaţie profesională se poate transforma într-una de iubire în această săptămână, însă acest lucru nu îţi va afecta cariera. Din contră, e posibil să ai anumite avantaje, însă trebuie să fii cât de discretă poţi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta, o parte dintre colegii tăi sunt puşi pe ceartă şi vor să te desfiinţeze. Trebuie să îi ignori şi să nu le intri în joc, altfel cariera ta va avea de suferit. Trebuie să te gândeşti la banii pe care îi câştigi şi să încerci să nu îi pierzi, ai responsabilităţi de onorat.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai face orice pentru a obţine câţiva bani în plus în această săptămână, ceea ce nu este deloc greşit. E vorba de ambiţie la mijlor, dar ai grijă să nu îţi încalci principiile. 

Citeşte mai mult pe eva.ro