Horoscop: Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 27 aprilie-3 mai

HOROSCOP: Nativa din Vărsător ar trebui să aibă mai multă răbdare atunci când vine vorba de bani, pentru că eforturile sale nu vor rămâne nerăsplătite.

25 apr. 2015, 06:49
Horoscop: Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 27 aprilie-3 mai

TAUR

Stresul de la locul de muncă se va răsfrânge asupra relațiilor dintre tine și cei din jur, de aceea ar fi indicat să îți controlezi ieșirile până nu e prea târziu.

Unele vorbe pot răni și nu pot fi uitate așa de ușor, chiar dacă îți ceri scuze. În ciuda muncii depuse, situația financiară rămâne aceeași.

GEMENI

Simți că meriți mai mulți bani pentru efortul depus? Atunci ia măsuri și încearcă să obții o mărire de salariu, este o perioadă bună pentru astfel de acțiuni.

Dacă nu îți iese, atunci informează-te în secret de noi joburi mai avantajoase pentru tine.

RAC

Săptămâna aceasta este una favorabilă pentru afaceri sau investiții, iar banii ți se pot inmulți subit.

Chiar dacă nu vei vedea rezultatele în această perioadă, cu siguranță imediat ce vei finaliza vei culege primele roade ale muncii tale. Nu poți fi mai mândră de atât de tine!

LEU

Păstrează la un nivel normal relațiile cu cei din mediul profesional, altfel nu vei avea nicio șansă să avansezi.

Dacă e necesar, fii exagerat de săritoare atunci când ești rugată să ajuți, chiar dacă nu îți face deloc plăcere. Profită de portițele pe care ți le oferă viața!

FECIOARA

Ai parte de câștiguri, însă și cheltuielile vor fi pe măsură în această perioadă.

Fii pregătită pentru orice, un eveniment neprevăzut îți poate da bugetul peste cap. Important este că ai, chiar dacă nu îți pare deloc bine că ești nevoită să spargi pușculița.

Citeşte mai mult pe eva.ro