Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 28 iulie-3 august

Publicat: Sâmbătă, 26 Iulie 2014 09:50 // Actualizat: Sâmbătă, 26 Iulie 2014 09:50 // Sursa: romaniatv.net

Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie, în funcţie de zodia ta. Află ce îţi pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

 

Leu (22 iulie - 22 august)

Colegii tăi, cât şi şefii, sunt total impresionaţi de treaba pe care o faci la serviciu. Vei auzi vorbindu-se numai de bine de tine până spre miercuri, joi. Ce este cel mai ciudat este că nu te-ai fi aşteptat niciodată la asta. Plănuieşte-ţi deja următoarea mişcare!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În această perioadă trebuie să înveţi să te adaptezi mai uşor schimbărilor, doar aşa vei reuşi să fii fericită. La mijlocul acestei săptămâni, cel mai bun lucru pe care poţi să âl faci este să păstrezi apele calme între colegii de muncă, chiar dacă ţi se pare complicat. Vei reuşi să îi aduci pe calea cea bună, ţi îţi vei primi mulţumirile meritate.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Cel mai probabil, cei mai mulţi dintre nativi sunt deja în concediu, aşa că au dat uitării de mult munca. Familia şi prietenii vor fi cei mai importanţi în această perioadă, iar banii sunt suficienţi pentru a te distra din plin. Nu degeaba ai economisit până acum!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână nu ar fi indicat să ai pretenţii de genul unei măriri de salariu. Şeful tău nu este în cea mai bună dispoziţie a lui, iar cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să nu îi ieşi din cuvânt. Trebuie să vorbeşti puţin şi să îţi duci sarcinile la bun sfârşit.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu îţi stă gândul la muncă, ci doar la o vacanţă alături de cei dragi. În această săptămână nu trebuie să faci nimic altceva decât să găseşti cele mai bune soluţii pentru tine şi pentru familia ta. Nu degeaba ai economisit atât până acum şi nu degeaba ai muncit atât. 

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Munca în echipă devine dificilă în această săptămână, însă la finalul ei îţi vei da seama că tot efortul tău a meritat. Nu te îngrijora, toţi de la serviciu veţi fi la acelaşi nivel din nou. Vei lucra mult şi nu te vei lăsa până nu îţi vei duce planul la bun sfârşit.

Cite;te mai mult pe eva.ro

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
astrologie bani zodia ta horoscop bani horoscop leu horoscopul saptamanii zodia ta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 iul 10:13
...class="item-date">
on July 26, 2014
Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie,...
26 iul 09:59
...zodia ta. Află ce îţi pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.   Citește mai …read more ...
1
EUR
4.8750
RON
27 Sep
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H