HOROSCOP. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 13-19 iulie

HOROSCOP. Nativa din Rac nu trebuie să se lase manipulată de nimeni, altfel afacerile ei se vor îndrepta spre un eşec garantat.

12 iul. 2015, 07:43
HOROSCOP. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 13-19 iulie

RAC

Vei fi uşor emotivă în această săptămână, de aceea rişti să îţi strici singură unele combinaţii.

Nu te lăsa manipulată de nimeni, mai ales dacă ai intrat într-o competiţie cu şanse mari de reuşită. Ai încredere în propriile forţe şi dă tot ce ai mai bun, doar aşa vei reuşi să câştigi nişte bani în plus!

LEU

În această săptămână vei fi nevoită să duci lupte grele cu unii colegi de-ai tăi, miza este mare, de aceea şi concurenţa acerbă.

Lasă simpatiile deoparte şi luptă pentru a ieşi câştigătoare. Nu risca să pierzi, altfel vei pierde din respectul şi autoritatea de care te-ai bucurat până acum!

FECIOARĂ

Ai multe de făcut în această săptămână, dar mai ales drumuri în interes de serviciu.

Dacă ai un plan bine stabili de face mai mulţi bani sau vrei să îţi deschizi o afacere proprie, acum ai ocazia de a face primele demersuri în acest sens. Vei fi susţinută financiar de cei dragi dacă ai nevoie!

BALANŢĂ

E posibil ca săptămâna aceasta să apară o oportunitate profesională grozavă în calea ta, şi ar fi bine să nu o ratezi.

Vine exact când aveai nevoie şi coincide cu dorinţa ta, aceea de a-ţi schimba jobul. Nu te uita în urmă şi încearcă să câştigi mai mulţi bani, indiferent de schimbările pe care trebuie să le faci!

SCORPION

Săptămâna aceasta vei avea ocazia de a-ţi îmbogăţi cunoştinţele, poate prin cursuri de specializare sau pur şi simplu de la oamenii inteligenţi din jurul tău.

Tot ce trebuie să faci este să fii atentă, printre multele vorbe spuse se află ponturi care te pot ajuta să îţi creşti veniturile!

Mai multe detalii pe eva.ro