Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 14-20 decembrie

HOROSCOP: Nativa din Capricorn trebuie să rămână ancorată în realitate şi să nu îşi stabilească ţeluri imposibil de atins.  

13 dec. 2015, 12:56
Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 14-20 decembrie

SĂGETĂTOR

Este o săptămână bună pentru afaceri, carieră sau examene. Ai energie suficientă şi avânt cât să obţii tot ce ţi-ai propus. Lasă-ţi ambiţia să îşi spună cuvântul şi nu te opune cursului firesc al vieţii. Se anunţă cheltuieli majore, de aceea trebuie să acorzi o mai mare atenţie gestionării banilor.

CAPRICORN 

Încearcă să îţi stabileşti ţinte clare şi realizabile pentru această săptămână, altfel rişti să fii dezamăgită. Echipa din care faci parte este foarte importantă pentru evoluţia ta, aşa că pune accent pe comunicare, dar nu lega prietenii. Oricine te poate trăda atunci când miza este mare, iar competiţia e strânsă.

VĂRSĂTOR 

E posibil ca în această săptămână să pierzi o sumă mare de bani din cauza naivităţii tale. Cineva îţi cere o favoare şi îi sari în ajutor fără să te informezi înainte despre ce este vorba. Încrede-te doar în persoanele apropiate şi nu te lăsa manipulată de către colegi sau parteneri de afaceri.

PEŞTI 

Banii şi actualul loc de muncă îţi vor crea probleme cu iubitul în această perioadă. Se pare că nemulţumirile sunt de mai demult, însă doar acum şi-a făcut curajul să îţi spună. Chletuielile sunt din ce în ce mai mari, volumul de muncă a crescut, doar câştigurile rămân constante. Ia măsuri de urgenţă!

Citeşte mai multe pe eva.ro