Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 16-22 noiembrie

HOROSCOP: Nativa din Săgetător are toate şansele să îşi rotunjească veniturile datorită unor afaceri în care este implicată. 

14 nov. 2015, 20:51
Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 16-22 noiembrie

SCORPION

Nu vei avea parte de o săptămână prea uşoară, volumul de muncă şi stresul care vine odată cu acesta vor fi duble faţă de până acum. Trebuie să te organizezi mai bine şi să te impulsionezi singură, pentru că nimeni nu îţi promite bani mai mulţi sau laude. Acum îţi vei da seama dacă eşti mulţumită de ceea ce faci sau nu!

SĂGETĂTOR

Un job suplimentar sau unele afaceri proprii îţi pot rotunji veniturile în această perioadă, şi asta doar datorită ţie. Eşti foarte muncitoare şi nu te laşi până nu îţi vezi ţelul atins. Cu toate acestea, ai grijă de sănătatea ta şi nu te forţa atunci când te simţi obosită! Ascultă de sfaturile celor dragi!

CAPRICORN

Este o perioadă bună pentru investiţii sau pentru a continua proiectele în care eşti implicată. Nu te întoarce tocmai acum din drum, eşti mult prea aproape de succes ca să renunţi! Munca în echipă este favorabilă, însă pentru asta trebuie să înveţi să iei în seamă şi ideile altora. Se anunţă veşti bune pe plan financiar!

VĂRSĂTOR

Relaţiile cu şefii se vor îmbunătăţi în această perioadă, însă asta nu înseamnă că ai şansa de a fi promovată în viitorul apropiat. Îţi trebuie multă răbdare şi multă dedicare, iar acest lucru se va întâmpla la un moment dat. Dacă eşti nemulţumită de jobul tău, nu ezita să îţi cauţi altceva în paralele, nu se ştie niciodată de unde sare iepurele!

Citeşte mai multe pe eva.ro