Horoscop: Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 21-27 martie

HOROSCOP: Nativa din Gemeni nu trebuie să facă investiţii fără să ceară sfatul cuiva în măsură să o ajute, mai ales dacă situaţia ei financiară este la limită. 

20 mart. 2016, 14:52
Horoscop: Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 21-27 martie

PEŞTI

Încearcă să eviţi certurile cu partenerul tău pe tema banilor, indiferent de situaţia pe care o aveţi. Dacă ştii că eşti mai cheltuitoare ca el, încearcă să nu îl faci să se simtă prost şi să simtă că doar tu eşti cea care îşi face mofturile. 

BERBEC

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă ai şansa de a o îmbunătăţi în viitorul apropiat. Relaţiile cu cei din jurul tău sunt foarte importante în acest sens, de aceea ai mare grijă ce spui şi cum te porţi cu aceştia!

TAUR

Munca în echipă este favorabilă în această săptămână, de aceea încearcă să te înţelegi cât mai bine cu cei din jurul tău. Nu poţi fii productivă dacă există tensiuni sau alte griji în alte sectoare ale vieţii tale. Concentrează-te şi conştientizează ce este important la momentul de faţă.

GEMENI

Dacă ai în plan să faci unele investiţii, ai grijă să nu o faci doar de capul tău. Este foarte important să te sfătuieşti cu cineva în măsură şi să nu pierzi banii din cauza impulsivităţii tale. Cu cât ţi se promite mai mult, iar sumele sunt aproape ireale, cu atât ar trebui să fii mai sceptică!

RAC

Săptămâna aceasta va fi foarte intensă pentru tine pe plan profesional, greul venind din cauza unor sarcini noi şi numeroase. Chiar dacă simţi iniţial că te depăşesc, vei fi surpinsă să vezi cât de bine te descurci. Este foarte important să fii dedicată muncii pe care o faci, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

Citeşte mai multe pe eva.ro