HOROSCOP: Cum stai cu dragostea, banii şi sănătatea

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

16 feb. 2014, 21:27
HOROSCOP: Cum stai cu dragostea, banii şi sănătatea

HOROSCOP: Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În acest început de săptămână toţi par că poartă măşti, dar nu ar trebui să te afecteze stilul de viaţă pe care l-au ales. Trebuie să rămâi în zona ta de confort şi să încerci să rămâi în relaţii bune cu acele persoane care îţi seamănă. Energia pe care o ai te face să fii o furnicuţă la locul de muncă, aportul tău fiind apreciat de şefi sau profesori. În weekend ai o stare de nervozitate ieşită din comun, iar cei din jurul tău nu ştiu ce să-ţi mai facă pentru a te calma.

HOROSCOP: Peşti (19 februarie – 20 martie)

Lumea din jurul tău pare că a înnebunit, fix atunci când faci ce ţi-au cerut, se declară nemulţumiţi din nou. Sunt distraţi şi habar nu au câtă muncă ai depus, aşa că trebuie să îi ignori şi să nu îi mai asculţi de acum înainte. Dacă îţi doreşti ceva, depinde doar de tine să faci să se întâmple. Vei reuşi să zâmbeşti mereu, indiferent de situaţia în care te afli, iar optimismul tău te salvează de la multe neplăceri. În weekend, în sfârşit simţi că totul iese cum ţi-ai dorit.

HOROSCOP: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă eşti acuzată că eşti plină de tine în acest început de săptămână, ar fi cazul chiar să demonstrezi cum e întradevăr să fii aşa. Cineva vrea să îţi atragă atenţia, dar nu găseşte tocmai tehnica potrivită. Nu o lua în nume de rău, ci încearcă să îi dai o a doua şansă. La locul de muncă progresezi înce, dar sigur. În weekend vrei să leneveşti deşi ai o mulţime de alte oferte tentante.

HOROSCOP: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu se întâmplă nimic diferit faţă de alte zile în acest început de săptămână, dar miercuri se va întâmpla ceva cu adevărat inedit. Prietenii tăi te fascinează şi îi găseşti atât de amuzanţi încât i-ai lua acasă de fiecare dată când termini programul de muncă sau de şcoală. Fă-ţi timp într-una din aceste seri să iei cina cu cineva apropiat ţie, pentru că a apărut în peisaj un soi de gelozie ridiculă. Vineri eşti mai sensibilă, dar în următoarele zile îţi revii şi eşti plină de şarm.

HOROSCOP: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vei fi destul de ocupată în această săptămână, mai ales în prima ei parte. Acţiune, dragoste, colaborări şi noi proiecte vin pe neaşteptate şi toate deodată. Nu va fi totul pe placul tău, de aceea trebuie să calculezi bine şi să alegi ce este benefic. Joi şi vineri îţi iei măsuri de siguranţă în viaţa personală şi la serviciu, întrebând pe cei din jurul tău de intenţiile lor. Weekend-ul va fi plin de planuri, nimeni nu va fi disponibil să plece pe undeva deocamdată.

HOROSCOP: Rac (22 iunie – 21 iulie)

În acest început de săptămână îţi propui să repari tot ce e stricat, fie că e vorba de un obiect din bucătărie, fie despre o relaţie care s-a deteriorat. Dacă ceva te nemulţumeşte acasă, rezolvă problema în mod direct şi evită ocolişurile. Este uşor de zis, dar greu de făcut, aşa că trebuie să te antrenezi puţin. În weekend trebuie neapărat să ieşi din casă şi să socializezi. Ar fi o idee bună să mergi cu prietenii la un film spre exemplu.

HOROSCOP: Leu (22 iulie – 22 august)

Tu şi prietenii tăi sunteţi combinaţia optimă în acest început de săptămână. Împreună veţi reuşi să obţineţi tot ce vă doriţi dacă vă uniţi forţele. Viaţa ta amoroasă e activă şi totul pare mai real decât oricând. Este natural să fii fericită, mai ales că nu ai mai simţit de ceva vreme cu atâta intensitate. Vineri te concentrezi pe munca, dar atitudinea ta este mai degraba una delăsătoare. Colegii tăi s-ar putea să creadă că te faci că lucrezi, dar de fapt totul este superficial. În weekend găseşti interesante activităţi precum cititul unei cărţi.

Citeşte mai mult pe eva.ro