Horoscop. Cum stai cu dragostea în iulie. Previziuni!

Vezi cum stai cu viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta. Află ce pregătesc astrele pentru tine în perioada ce urmează.

03 iul. 2014, 05:07
Horoscop. Cum stai cu dragostea în iulie. Previziuni!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Te mulţumeşti cu puţin, însă săptămâna acesta chiar nu vrei luna de pe cer. Îţi doreşti să te relaxezi în braţele iubitului, uitându-vă la filme sau mâncând ceva în faţa televizorului. Vrei acel tip de răsfăţ pe care ţi-l permiţi doar foarte rar.

Leu (22 iulie – 22 august)

Săptămâna aceasta gelozia îşi spune cuvântul. Dacă până acum ai ţinut în tine, de luni încep întrebările către partenerul tău. Micile detalii îţi vor strica dispoziţia, însă este mult mai bine să ştii adevărul şi să nu fii minţită.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Trebuie să comunici mai mult în această săptămână, altfel rişti să te îndepărtezi de iubit fără să îţi dai seama. Odată ce răceala se instalează treptat, nici nu vei avea timp să acţionezi. Taie răul de la rădăcină!

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu îţi stă deloc gândul la iubire în această săptămână, şi acest lucru se poate răsfrânge asupra relaţiei tale. Partenerul de viaţă se poate simţi neglijat şi pot apărea neînţelegeri. Pune mai mult preţ pe sentimente, decât pe lucrurile materiale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să dai dovadă de multă încredere în această săptămână, şi acest lucru îl vizează în mod direct pe iubitul tău. Vei pusă în unele situaţii delicate şi va trebui să ieşi din ele cu demnitate.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti cu adevărat specială pentru iubitul tău, de aceea vei primi numeroase dovezi de iubire în această perioadă. Viaţa ta amoroasă este un film, şi treci foarte des de la o extremă la alta. Bucură-te cât poţi de aceste zile!

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Cu cât aşteptările tale sunt mai mici, cu atât surprinderea va fi mai mare.Organizează-te bine pe toate planurile, inclusiv pe cel amoros. Ai de luat o decizie importantă, însă nu o face de una singură!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti foarte sociabilă în această săptămână, aşa că dacă eşti singură ai toate şansele să îţi găseşti jumătatea. Va fi o perioadă importantă din punct de vedere profesional, însă dragostea lasă de dorit dacă eşti angajată într-o relaţie de ceva vreme.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Vei avea zile când vei fi mult prea emotivă şi zile în care vei fi mult prea tranşantă. Din acest punct de vedere iubitul tău va fi uşor dezorientat şi nu va ştii ce să mai creadă. Încearcă să fii cât poţi de constantă.

Citeşte mai mult pe eva.ro


 


loading...
Partenerii noștri