HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în luna aprilie, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Descoperă care sunt previziunile astrelor pentru tine în luna aprilie, din punct de vedere sentimental. Află dacă ai şanse să-ţi întâlneşti sufletul pereche, în cazul în care eşti singură, sau cum va decurge relaţia ta, dacă ai deja un partener de viaţă.

25 mart. 2014, 06:59
HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în luna aprilie, în funcţie de zodia ta

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Marte, planeta care îţi guvernează zodia, se află în Casa Cuplului pentru tine, ceea ce înseamnă că vei avea parte de acţiune în plan amoros. Înflăcărarea de care vei avea parte nu este în totatlitate pozitivă. Te poţi implica în situaţii neplăcute din cauza sentimentelor care te orbesc, dar poţi da dovadă şi de multă impulasivitate sau chiar agresivitate.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

În luna aprilie situaţia nu este prea roz în viaţa amoroasă pentru tine. Saturn, planeta restricţiilor şi a lecţiilor de viaţă neplăcute, se află în casa cuplului, ceea ce ar putea să-ţi cauzeze unele neplăceri. E posibil ca re laţia cu persoana iubită să nu fie la fel de caldă ca până acum sau unele probleme ale partenerului de viaţă ar putea să vă dea planurile de cuplu peste cap.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aprilie va fi o lună fierbinte pnetru tine. Viaţa ta amoroasă este impulsionată de Venus, planeta iubirii şi a senzulităţii, dar şi de Marte, planeta pasiunii. Libidoul este la cote înalte, dar şi dorinţa de acţiune şi aventură. Dacă nu vrei să regreţi mai târziu, este cazul să-ţi potoleşti instinctele primare care te pot îndemna să calci strâmb, dacă ai deja o relaţie stabilă.

Horoscop Rac (22 iunie – 21 iulie)

Luna aprilie este una excelentă pentru nativii din Rac în plan sentimental. Vei avea parte de împliniri, reuşite şi evenimente deosebote în viaţa amoroasă. Este posibil să apară ceva remarcabil, care să te scoată din rutina zilnică.

Horoscop Leu (22 iulie – 22 august)

Pentru tine luna aprilie va fi una de analiză. Vei încerca să descifrezi ce anume vrea persoana iubită de la tine pentru ca relaţia să fie cu adevărat împlinită. Poţi da dovadă de suspiciune, gelozie sau nesiguranţă în relaţie, dar este posibil ca intuiţia ta să aibă justificare.

Horoscop Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Luna aprilie este una senină pentru nativii din zodia fecioară în plan amoros. Dacă eşti singură, ai mari şanse să întâlneşti o persoană care să-ţi facă inima să bată cu putere, mai ales pentru că vei fi mult mai sociabilă şi mai deschisă faţă de oamenii pe care îi întâlneşti pentru prima dată. Iar dacă ai deja o relaţie, sunt şanse foarte mari să petreci clipe minunate alături de partenerul tău.

Horoscop Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Planetele se cam joacă cu sentimentele tale în luna aprilie. Vei avea parte de situaţii neobişnuite, explozive. Emoţiile şi sentimentele tale sunt foarte intense ceea ce te va face să iei decizii fără să stai prea mult pe gânduri. Ai grijă să nu iei hotărâri dramatice, cu consecinţe neplăcute, care nu pot fi apoi remediate.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În această lună nu îţi vor lipsi senzualitatea şi dorinţa de aventură în plan amoros. Totul pare să fie roz pentru nativii din Scorpion în aprilie, iar Venus, planeta iubirii, este responsabilă pentru această stare de bine. Dacă ai o relaţie care este abia la început, senzaţia de fluturii din stomac va fi amplificată, iar dacă faci parte deja dintr-o relaţie veche sunt şanse mari să redescoperi acele mici detalii care te-au făcut să te îndrăgosteşti cu ani în urmă.

Citeşte mai mult pe eva.ro