HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în luna aprilie

Nativa din Taur nu se înţelege bine cu iubitul. Află care sunt previziunile astrelor pentru tine în luna aprilie, în plan sentimental, în funcţie de zodia ta.

28 mart. 2013, 18:07
HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în luna aprilie

Berbec. Marte, Uranus, Venus şi Soarele se află în zodia ta, ceea ce îţi aduce multă pasiune, sex-appeal şi curaj să-ţi mărturiseşti sentimentele.

Taur. Ai impresia că partenerul te ignoră, nu-ţi oferă suficientă încredere sau atenţie.

Gemeni. Întâlneşti persoane interesante, iar grupurile de prieteni, colegi sau asociaţi îţi pot aduce ceva fluturi în stomac pentru că cineva este clar cu ochii pe tine.

Rac. Nu te poţi bucura de libertate în relaţia actuală, iar constrângerile îţi aduc nefericire. Ai nevoie să ieşi dintr-o astfel de relaţie.

Leu. Te poţi îndrăgosti, iar dacă ai pus ochii pe cineva, acum este şansa ta.

Fecioară. Ceva parcă nu merge în viaţa ta sentimentală în această lună. Vrei să înţelegi ce se întâmplă, ce simţi tu cu adevărat, ce simte partenerul tău.

Balanţă. Te îndrăgosteşti iremediabil, ai aventuri extraordinare sau din contră, despărţiri zbuciumate şi răsturnări de situaţie.

Scorpion. În prima parte a lunii aprilie laşi dragostea pe loc secund, pentru că eşti mai mult atentă asupra carierei şi vieţii profesionale.

Săgetător. Te îndrăgosteşti, flirtezi, ai oportunităţi amoroase extraordinare. Eşti predispusă să te laşi pradă aventurilor şi sentimentelor de moment.

Capricorn. Tu şi partenerul tău vă îndreptaţi atenţia asupra căminului, a vieţii voastre în doi şi nu prea aveţi chef să socializaţi.

Vărsător. Ai parte de nenumărate oportunităţi în dragoste în luna aceasta. Nu rata ocazia, pentru că Jupiter este alături de tine şi îţi aduce multe flirturi sau întâlniri.

Peşti. Lăsaţi romantismul deoparte pentru a vă concentra asupra problemelor practice.