HOROSCOP. Cum stai cu dragostea în luna februarie, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP. Nativa din Gemeni îşi găseşte liniştea mult dorită pe plan sentimental. Află ce ţi-au pregătit astrele în această perioadă cu privire la iubire şi relaţii.

28 ian. 2014, 09:02
HOROSCOP. Cum stai cu dragostea în luna februarie, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vei avea parte şi de momente tensionate, dar şi de momente romantice în această lună. Totuşi, cele din urmă vor fi predominante şi vor duce relaţia ta deja existentă la un alt nivel. Luna îndrăgostiţilor este una plină de bărbaţi dornici de noi cuceriri, aşa că dacă îţi plănuieşti, este imposibil să nu îţi găseşti un partener. Eşti foarte atractivă şi emani acest lucru prin toţi porii, nu degeaba pretendenţii stau la rând.

HOROSCOP Peşti (19 februarie – 20 martie)

Pentru tine, luna îndrăgostiţilor nu este una prea fericită. Dacă ai o relaţie care durează de ceva vreme, acum simţi că nu mai funcţionează cum ar trebui şi eşti foarte tristă din această cauză. Nu îţi vezi viitorul lângă omul cu care eşti în acest moment şi te vezi nevoită să iei o decizie. Dacă eşti singură, o relaţie frumoasă de amiciţie se poate transforma într-una amoroasă şi intensă.

HOROSCOP Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În această primă parte a lunii februarie vei avea parte de linişte în viaţa sentimentală, dar mai ales de rezolvări ale unor probleme mai vechi. Spre sfârşitul ei, însă, unele discuţii în contradictoriu sunt pe cale să apară cu iubitul tău. Dacă nu vrei să se ajungă la o situaţie complicată, trebuie să înveţi să comunici delicat.

HOROSCOP Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru ca toate să îţi meargă bine din punct de vedere sentimental, trebuie să găseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea privată. Nu poate merge una bine dacă eşti stresată pe alte părţi. Cu cât comunici mai mult cu partenerul de viaţă, cu atât vei da mai mult randament. Ce e de reţinut e faptul că dacă eşti pe punctul de a intra într-o relaţie, trebuie să ai grijă să nu fii trasă în jos.

HOROSCOP Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativa din Gemeni îşi găseşte liniştea mult dorită pe plan sentimental. Înţelegerea pe care ai găsit-o în partenerul tău te va ajuta să te împlineşti şi pe celelalte planuri. Dacă eşti singură, este posibil să fi atrasă de latura sexuală a celor din jurul tău şi să cauţi să cunoşti mai bine această calitate. Aşa că luna februarie vine cu veşti bune pentru tine.

HOROSCOP Rac (22 iunie – 21 iulie)

Luna februarie vine cu noutăţi pe plan sentimental. Fie că ai o relaţie serioasă, fie că eşti singură, sentimentele tale sunt gata să se schimbe. În cazul în care ai un partener stabil, trebuie să te aştepţi la surprize plăcute din partea lui. Dacă eşti singură, cineva va apărea în calea ta şi te va energiza destul de mult. 

Citeşte mai mult pe eva.ro