HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Descoperă care sunt previziunile astrelor pentru tine în această perioadă, din punct de vedere sentimental. Află dacă ai şanse să-ţi întâlneşti sufletul pereche, în cazul în care eşti singură, sau cum va decurge relaţia ta.

25 iun. 2014, 04:31
HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Dacă până acum ai vrut să copilăreşti şi să experimentezi cât mai multe lucruri noi, din această lună te gândeşti să te linişteşti. Îţi doreşti stabilitate ţi vrei un partener care poate să îţi ofere asta. Aşa că dacă ai un iubit de ceva vreme a venit momentul pentru pasul următor, iar dacă eşti singură poţi reuceri vreun fost pe care nu l-ai apreciat cum trebuia.

Leu (22 iulie – 22 august)

E posibil ca în această lună să intri într-o relaţie pe care vrei să o ţii ascunsă cât mai mult timp. Motivele pot fi diverse, de la un triunghi amoros până la o relaţie cu şeful. Nimic nu este exclus, aşa că trebuie să păstrezi aparenţele. Şi nu te lăsa influenţată de critici, fă doar ceea ce simţi!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vrei din tot sufletul să ai o relaţie perfectă, iar dacă eşti singură să porneşti în căutarea ei, cel puţin în această lună. Din dorinţa de a-ţi găsi urgent pe cineva, rişti să fii dezamăgită destul de serios.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

O să ai parte de o lună cu de toate, şi cu bune, dar şi cu rele. Din nefericire însă, certurile cu iubitul te vor afecta atât de mult încât nu vei mai băga de seamă şi lucrurile bune. Există însă şi o veste bună, totul va reveni la normal imediat ce iulie va trece.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Totul este neclar când vine vorba de viaţa ta sentimentală, cel puţin în această perioadă. Dacă crezi că ai o relaţie stabilă e posibil să afli că nu este deloc aşa şi să fii dezamăgită. Dacă eşti singură ai putea crede că ai un admirator, însă situaţia este cu totul alta. Militează pentru sinceritate!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă vei încerca să socializezi mai mult, luna aceasta vei avea şansa să obţii ceea ce îţi doreşti din punct de vedere sentimental. Eşti visătoare şi ai nevoie de afecţiune mai mult decât oricând şi o vei primi cu siguranţă. Dacă eşti singură, astrele îţi aduc tot mai aproape alesul inimii.

Citeşte mai mult pe eva.ro