Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Descoperă care sunt previziunile astrelor pentru tine în această perioadă, din punct de vedere sentimental. Află dacă ai şanse să-ţi întâlneşti sufletul pereche, în cazul în care eşti singură, sau cum va decurge relaţia ta!

28 mai 2014, 21:07
Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
E posibil să ai parte de o trădare luna aceasta sau o mare nemulţumire cu privire la viaţa ta de cuplu. Dacă ai un iubit nu se pune problema unei despărţiri, dar se pune însă problema unei perioade critice pe care v-a trebui să o depăşiţi. Dacă eşti singură trebuie să ai grijă să nu intri în depresie din această cauză, aşa că încearcă să socializezi mai mult.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Dacă ai un iubit de ceva vreme, atunci ai toate şansele ca relaţia voastră să treacă la nivelul următor. Veţi face totul împreună şi vă simţiţi mai bine ca oricând. Dacă eşti singură, într-un anumit context, vei ajunge să cunoşti pe cineva care chiar îţi va pune capac. 

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu eşti dornică să faci sacrificii în numele iubirii, şi poate că nici nu ar trebui. Îţi place să îţi meargă bine pe toate planurile şi să păstrezi un anumit echilibru. Luna aceasta însă e posibil să ai de suferit din cauză că nu îţi mai păstrezi constanţa. Încearcă să te relaxezi şi să nu te laşi influenţată de nimicuri personale.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Profită de zilele libere ale acestei luni pentru a da o fugă la mare, adori să te bronzezi. Şi dacă vrei o distracţie prelungită atunci nu mai sta pe gânduri şi ia-ţi concediu. Alături de iubitul tău te poţi simţi bine oriunde, important este să nu mai ai alte griji pe cap. Dacă eşti singură, vei primi o invitaţie de la un bărbat şi ai face bine să nu o refuzi.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă ai unele nemulţumiri cu privire la iubitul tău, luna aceasta este momentul să deschizi subiectul şi să încercaţi împreună să vă rezolvaţi problemele. Nu va fi o perioadă uşoară şi nici nu te vei simţi împlinită în plan amoros. Evită certurile şi alege discuţiile civilizate cu un final fericit.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna aceasta ai nevoie de afecţiune mai mult ca oricând şi faci orice pentru a avea pe cineva alături de tine care să ţi-o ofere. Fie că eşti singură sau nu, vei găsi pe cineva pe umărul căruia să plângi. În felul acesta vei atrage atenţia bărbaţilor din jur şi îi vei prinde în capcană. Senzaţia predominantă pe care o vei avea în această perioadă va fi cea de satisfacţie.

Cite;te mai mult pe eva.ro