HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în luna martie, în funcţie de zodie

Află care sunt previziunile pentru tine în prima lună de primăvară, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.

26 feb. 2013, 10:06
HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în luna martie, în funcţie de zodie

În zodia Peşti şi-au dat întâlnire Soarele, Mercur, Venus şi Neptun, iar acest lucru înseamnă pentru nativi că luna martie va fi incendiară. În această perioadă, femeile Peşti au o mare putere de seducţie şi pot fi fermecătoare, scrie eva.ro.

Berbecul va avea o perioadă încinsă în dragoste în prima parte a lunii martie. Nici din a doua jumătate nativii nu au de ce să se plângă, deoarece Soarele va intra în semnul tău, alături de Venus, planeta iubirii.

În prima jumătate a lunii martie, femeia Taur este forţată de Mercur retrograd să clarifice unele probleme mai vechi din cuplu. Mai mult, ar putea chiar să reapară în peisaj o iubire mai veche. În partea a doua a lunii, nativele pot participa la evenimente sociale pentru că au şanse să întâlnească pe cineva interesant.

Femeile din Gemeni îşi doresc în luna martie mai multă iubire decât oricând şi au toate şansele să o primească. Totuşi, nativele ar putea să ai pretenţii prea mari de la persoana iubită, ceea ce aduce dificultăţi în cuplu.

Armonia este cuvântul principal pentru femeile Rac în luna martie, în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Acestea se înţeleg perfect cu persoana iubită şi chiar pot rezolva şi unele probleme care ţin de viaţa domestică, de locuinţă sau copii.

În luna martie, femeia Leu este hotărâtă să descopere secrete, să afle răspunsuri esenţiale, să lămurescă unele chestiuni care au legătură cu viaţa sentimentală. Aceasta vrea să fie sigură şi să ia deciziile în cunoştinţă de cauză.

În casa cuplului tău este foarte multă agitaţie: Venus, Mercur, Marte şi Neptun se vor afla aici alternativ în luna martie. Această agitaţie ajută Fecioarele să se concentreze asupra partenerului de viaţă. Este necesar să rezolvaţi în viaţa de cuplu unele chestiuni care au rămas neclarificate.

Balanţele în luna martie vor fi foarte preocupate de alte aspecte ale vieţii şi vor neglija dragostea. Abia în partea a doua a lunii se vor putea concentra asupra persoanei iubite şi vor avea ocazia să clarifice unele chestiuni mai importante.

Pentru femeile Scorpion, martie este o lună foarte bună în plan amoros. Acestea sunt pregătite pentru aventuri amoroase şi pentru întâlniri. Dacă eşti într-o relaţie, erotismul şi senzualitatea vor căpăta o dimensiune senzaţională.

Pentru nativele din Săgetător care au o relație stabilă, luna martie aduce o îmbunătățire, o adevărată înflorire a iubirii. Spre finalul lunii ar putea să apară unele probleme de comunicare, şi asta din cauza retrogradării lui Mercur. Cei care sunt singuri au șansa de a găsi marea dragoste.

Pentru Capricorn, luna martie este agitată din punct de vedere sentimental. Trebuie să călătorești, să comunici și să dezbați mult, şi toate acestea în interesul iubirii. Ai putea fi însă păcălită de vorbe frumoase, prin urmare, fii prudentă.

În luna martie, dragostea va fi pe plan secund pentru nativa din Vărsător. Este posibil ca sfera financiară să se împletească cu cea amoroasă. Tu și perechea ta vă concentrați asupra zonei materiale sau este posibil să vă faceți fericiți unul pe celălalt cu cadouri sau investiţii.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum va fi PRIMA NOAPTE DE DRAGOSTE, în funcţie de zodia lui