Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 11-17 august

Vezi cum stai cu viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta. Află ce pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

07 aug. 2014, 04:33
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 11-17 august

Leu (22 iulie – 22 august)

La începutul acestei săptămâni trebuie să fii promtă şi creativă dacă vrei să impresionezi pe cineva din jurul tău. Dacă ai deja o relaţie e posibil să spui lucruri pe care nu vrei să le spui, ca mai apoi să ai regrete cu privire la acest subiect. Renunţă la muncă măcar în weekend şi încearcă să stai mai mult cu iubitul tău.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Trebuie să ai multă răbdare în această săptămână, pentru că se anunţă multe schimbări de planuri. Vestea bună este că ai alternative mult mai bune şi ai motive să fii optimistă. Diferenţele de opinie dintre tine şi iubitul tău se pot transforma într-o luptă, şi trebuie să ai mare grijă la cuvintele pe care i le adresezi. În weekend trebuie să aveţi o discuţie despre respect.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Eşti capabilă să îţi dai seama de caracterul oamenilor âncă de la o primă întâlnire, de aceea nu îţi va fi greu să îţi alegi iubitul perfect. Ai toate şansele săptămâna aceasta să îl cunoşti, mai ales dacă aşteptările tale nu sunt prea mari. Dacă tocmai te-ai despărţit de iubit, atunci încearcă să să uiţi de el prin activităţi noi şi îndepărtându-te cât mai mult de el.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să faci o schimbare radicală în acest început de săptămână cu privire la viaţa ta sentimentală. Ar trebui ca după aceea lucrurile să se schimbe în mai bine. Dacă ai o relaţie serioasă e posibil ca între tine şi iubit să aibă loc negocieri aprinse. În weekend fii creativă şi găseşte câteva activităţi care să vă implice doar pe voi doi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă ai un iubit, profită de această perioadă pentru a pleca într-o vacanţă împreună. Dacă eşti singură, analizează toate opţiunile care îţi oferă posibilitatea de a te cupla cu cineva. În weekend te vei simţi bine, indiferent de statutul tău, şi te vei lăsa purtată de val de parcă nu ai avea nicio altă grijă.

Citeşte mai mult pe eva.ro