Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 15-21 septembrie

Horoscop: Vezi cum stai cu viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta. Află ce pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

11 sept. 2014, 09:43
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 15-21 septembrie

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

E posibil ca în această săptămână să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul tău de viaţă. Indiferent care ar fi motivele, este foarte important să găseşti o cale de mijloc prin care să aplanezi conflictul. Nimic nu îţi poate strica weekend-ul mai mult decât neînţelegerile cu iubitul tău.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Va fi o săptămână plină de dragoste, aşa că nu vei avea niciun motiv să te plângi. Dacă eşti singură, vei cunoaşte pe cineva care îţi seamană perfect şi cu care te vei înţelege doar din priviri. Profită de această oportunitate şi pune mâna pe el!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ţi se vor pune beţe în roată atunci când vine vorba să iei o decizie cu privire la viaţa ta sentimentală, însă nu trebuie să faci o tragedie din asta. Spre finalul săptămânii vei realiza că aceste piedici ţi-au fost de mare folos, altfel te-ai fi ales cu o dezamăgire în dragoste.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă eşti angajată într-o relaţie, este foarte important ca în această săptămână să îţi faci timp doar pentru voi doi.

De ceva vreme nu aţi mai reuşit să aveţi parte de intimitate, de aceea lucrurile scârţaie între voi. Dacă eşti singură nu spune nu unei aventuri.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Eşti foarte certăreaţă în această săptămână, de aceea nimic nu te poate opri din a te război cu cel pe care îl iubeşti.

Dintr-o dată pare că iubitul tău are numai defecte şi nu te poţi abţine din a-i aminti frecvent tot ce te deranjează. Chiar dacă nu simţi că relaţia ta este în pericol, trebuie să ştii că partenerul tău nu va mai accepta mult această situaţie.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai nevoie urgentă de o vacanţă alături de iubitul tău, asta dacă nu te-ai întors deja dintr-una şi eşti plină de energie.

Momentele de intimitate dintre voi doi au cam dispărut şi trebuie să faci ceva pentru a îndepărta monotonia din viaţa vostră. Dacă eşti singură, cu siguranţă aşa îţi este cel mai bine!

Citeşte mai mult pe eva.ro