Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 18-24 august

Vezi cum stai cu viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta. Află ce pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

14 aug. 2014, 06:36
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 18-24 august

Leu (22 iulie – 22 august)

Dacă nu te poţi decide la începutul acestei săptămâni cu privire la viaţa ta sentimentală, înseamnă că nu este momentul potrivit pentru a face o schimbare. Vei avea nevoie de ajutor astăzi, dar iubitul tău va sări imediat să îţi întindă o mână şi să te susţină. 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vezi lucrurile foarte clar în acest început de săptămână, şi vei vrea să comunici despre ceea ce ştii. Vei avea multe activităţi sociale, fie că eşti cuplată, fie că nu. În weekend însă este momentul petfect pentru a da curs unor invitaţii romantice în oraş, e important să ştii ce alegi.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta sentimentală cunoaşte o revigorare în acest început de săptămână, şi pare că iubitul tău este mai încântat ca oricând de schimbările pe care i le-ai propus. Distrează-te în weekend, mai ales dacă ţi-ai planificat o călătorie sau o excursie în natură.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cineva te va testa în acest început de săptămână, şi ai putea să analizezi mai atent despre cine e vorba. Nu te aventura şi pregăteşte-ţi mişcarea următoare. Vei atarge atenţia cuiva care te vede extrem de sexy în această perioadă, aşa că dacă îţi doreşti şi tu, dă frâu liber imaginaţiei. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

De obicei te atrage inteligenţa unui bărbat, însă în acest început de weekend eşti încântată de cei sinceri. Dacă eşti singură ai grijă să pui ochii pe cine trebuie, fii sceptică la început, după care îţi poţi permite să te distrezi. Dacă ai o relaţie, atunci poartă p discuţie deschisă cu partenerul şi lămuriţi o situaţie care te macină de ceva vreme.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Este timpul să te întorci la preocupările tale de dinainte, adică cele romantice. Gesturile tandre şi complimentele nu ar trebui să lipsească dintr-o relaţie, aşa că încearcă să scapi de stres şi să te concentrezi pe dragoste. Dacă eşti singură, atunci weekend-ul acesta este perfect pentru noi conexiuni.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Fie că îi trimiţi mesaje drăguţe iubitului tău, fie îţi plănuieşti ă întâlnire cu cineva care nu e încă al tău, în ambele cazuri el va adora că îi acorzi atâta atenţie. Dacă îţi place viaţa pe care o duci, încearcă să o păstrezi aşa cum este, chiar dacă trebuie să faci unele sacrificii.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Viaţa ta sentimentală este foarte fluidă în acest moment, de aceea nu te opune mersului firesc al lucrurilor. Încrederea pe care o ai în tine te ajută să flirtezi cu mai multă siguranţă decât până acum, aşa că ai toate şansele să te alegi cu o relaţie nouă şi frumoasă. Dacă ai deja una, atunci trebuie să discerni binele de rău.

Citeşte mai mult pe eva.ro