Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 19-25 octombrie

Nativa din Fecioară ar trebui să încerce să își recucerească iubitul cât mai rapid, altfel riscă să îl piardă din cauza neglijenței.

15 oct. 2015, 05:39
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 19-25 octombrie

BALANŢĂ

Gelozia poate fi principalul motiv de ceartă dintre tine și iubit în această perioadă, de aceea trebuie să știi ce să spui și când să spui. Scuzele prea multe te vor învinovăți, de aceea testează-i acestuia puțin încrederea în tine. Știi ce vrei de la viață, însă trebuie să știe și el! 

SCORPION

Viața sentimentală va fi în centrul atenției în această perioadă, și asta e doar decizia ta. Simți că trebuie să îi oferi mai mult familiei tale și renunți la alte activități profesionale ori recreative în favoarea ei. Dacă nu ai un iubit încă, îți poți petrece mai mult timp ieșind, doar așa vei avea ocazia să întâlnești pe cineva.

SĂGETĂTOR

Există riscul apariției unor divergențe între tine și partenerul de viață și asta doar din cauza faptului că nu ești dispusă să îl asculți. E posibil ca ceea ce vrea să îți spună să fie destul de important pentru amândoi. Spre sfârșitul săptămânii vei reuși să readuci liniștea între voi!

CAPRICORN

Încearcă să faci o schimbare în viața ta sentimentală în această perioadă și să nu îi mai permiți partenerului să te monitorizeze. Ai nevoie de libertate pentru că știi ce să faci cu ea, iar o altfel de viață nu te va pune decât pe fugă. Încearcă să fii mai curajoasă și să spui lucrurilor pe nume!

VĂRSĂTOR

Relația ta amoroasă devine din ce în ce mai sudată și nimic nu vă poate opri din a obține ce vă doriți. Aveți planuri mari și acum se vor arăta primele semne cum că ele pot deveni posibile. Achiziționarea unei locuințe este cel mai probabil cea mai serioasă decizie pe care ați luat-o până acum împreună!

Citeşte mai mult pe eva.ro