Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 21-27 iulie. Previziuni!

Horoscop: Vezi cum stai cu viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta. Află ce pregătesc astrele pentru tine în perioada ce urmează.

17 iul. 2014, 04:05
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 21-27 iulie. Previziuni!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Eşti destul de irascibilă în această săptămână, de aceea iubitul tău va avea de suferit. Nimic nu îţi convine şi eşti foarte greu de mulţumit, indiferent cât ar încerca. Exprimă-te clar şi lasă emoţiile deoparte atunci când e vorba de lucruri serioase.

Leu (22 iulie – 22 august)

Ai nevoie de o vacanţă alături de iubit, şi chiar dacă nu reuşeşti să îţi iei mai multe zile libere, profită de weekend şi pleacă undeva. Într-una din cele două zile din weekend vei avea parte de o surpriză pe care nu o vei uita niciodată, şi nici nu vei dori asta.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Tu eşti propriul tău stăpân, aşa că tu decizi ce să se întâmple cu viaţa ta sentimentală. Pentru moment relaţia ta e incertă, poate fi prea frumos, dar poate fi în egală măsură şi foarte urât. Cere sfatul cuiva cu experienţă pentru a putea ieşi din acest impas.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu ai timp de viaţă personală, cu toate că va trebui să porţi unele discuţii cu partenerul de viaţă. Chiar dacă tratezi acest aspect cu superficialitate, asta nu înseamnă că totul este sub control. Posibile probleme pe viitor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Fie că eşti singură sau nu, în această săptămână nu se va produce nicio schimbare pe plan sentimental. Chiar dacă ţi-ai dori poate să se întâmple, trebuie să laşi lucrurile să curgă natural fără a le grăbi în vreun fel. Destinul tău e scris în stele.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu te lăsa doborâtă de o ceartă cu iubitul tău şi nici nu te îngrijora de ce ar putea să provoace. Trebuie să iei situaţia ca atare fără să îi dai o altă conotaţie. Fă acum ce poţi, altădată e posibil să fie prea târziu.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Va fi o săptămână plină, însă ai pretenţia ca weekendul acesta să fie unul foarte relaxant. Cu iubitul aproape şi telefonul închis poţi uita de absolut orice grijă pe care o ai. Ai nevoie să îţi încarci bateriile, dar în acelaşi timp şi să îţi satisfaci dorinţa de iubire.

Citeşte mai mult pe eva.ro