Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 28 iulie-3 august. Previziuni!

Horoscop august: Vezi cum stai cu viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta. Află ce pregătesc astrele pentru tine în perioada ce urmează.

24 iul. 2014, 03:36
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 28 iulie-3 august. Previziuni!

Leu (22 iulie – 22 august)

Ai nevoie de mai mult timp singură, indiferent care ar fi statutul tău amoros. Trebuie să te gândeşti serios la viitor şi să te decizi care ar fi următoarea ta mişcare. Dă-ţi seama ce se întâmplă cu tine şi cu sentimentele tale, acum e momentul.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu vor fi schimbări în plan sentimental în această săptămână, de aceea nu îţi face prea mari speranţe cum că situaţia ta se va îmbunătăţi. Vestea bună e că nici nu se va înrăutăţi! Încearcă să nu complici nimic, iar orice ceartă dintre tine şi iubitul tău să nu degenereze!

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

În cursul săptămânii te dedici doar prietenilor şi vrei libertate deplină. În schimb, în weekend vei avea partea de cel mai tare flirt de până acum. E suficient să pui ochii pe cineva care atrage, şi apoi şarmul tău ştie ce are de făcut.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Îţi vei ignora puţin iubitul în această săptămână, asta dacă ai unul. Un prieten de-al vostru comun are nevoie de tine şi de sfaturile tale, pentru că cele venite din partea unei fete sunt mult mai utile. Acordă-i toată atenţia ta, partenerul tău va înţelege perfect situaţia.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Fă-ţi planuri de vacanţă cu iubitul tău, nu ai altceva mai bun de făcut. Ai grijă însă să faci tot posibilul pentru a le realiza. Nu te stresa din nimicuri şi încearcă să faci totul cu plăcere. În weekend vei avea parte de o ieşire romantică, menită să te înveselească.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Vei primi în această săptămână o veste de la un fost iubit cel mai probabil, şi nu ştii cum să reacţionezi. Vei intra într-o stare de melancolie şi de vei gândi la vremurile bune, dar demult apuse. Conversaţia cu acea persoană poate avea totuşi un final fericit.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să faci unele compromisuri în viaţa ta sentimentală în această săptămână, ştii foarte bine că în orice relaţie se întâmplă asta. Te poţi obişnui cu ideea, dar ar trebui să te şi asiguri ca acest lucru să vină din ambele părţi.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

În această săptămână vei realiza importanţa persoanelor din jurul tău, inclusiv a iubitului. Îţi vei da seama cât de important este să ai o persoană lână tine care te cunoaşte atât de bine încât poate să termine fraza pe care ai început-o. Încearcă să le mulţumeşti pentru asta!

Citeşte mai mult pe eva.ro