Horoscop. Cum stai cu sănătatea în 13-19 octombrie. Află ce spun astrele!

Horoscop: Vezi care va fi starea ta psihică şi fizică, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada care urmează.

12 oct. 2014, 06:53
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în 13-19 octombrie. Află ce spun astrele!

Horoscop Balanţă

Încearcă să vezi tot mai des partea plină a paharului, altfel rişti să te apuce dureri serioase de cap. Nimeni nu te poate face să te simţi mai bine decât o poţi face tu. Fericirea şi pozitivismul ţine bolile la distanţă.

Horoscop Scorpion

Încearcă să te ocupi mai mult de organismul tău şi mergi regulat la controale medicale. Acum este momentul pentru unele investigaţii, altfel e posibil să descoperi o boală pe care să o poţi trata mult mai greu.

Horoscop Săgetător

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în acest weekend, însă trebuie să fii prudentă. Există riscul de accidentări, fie că eşti pieton, fie şofer. Nu lăsa nimic să îţi strice buna dispoziţie cu care ai fost binecuvântată.

Horoscop Capricorn

E posibil să cazi prada tentaţiilor în această săptămână, iar în weekend să te simţi destul de rău. Încearcă să nu faci excese de niciun fel şi fă un efort pentru a scăpa de vicii. Ieşirile dese prin cluburi îţi pot degrada condiţia fizică.

Horoscop Vărsător

Nu vei întâmpina probleme serioase de sănătate, ci doar uşoare dureri de cap sau extenuare fizică.

Încearcă să îţi faci un program echilibrat, cu pauze şi mese regulate, pentru a evita orice disconfort de care te poţi lovi. În weekend relaxează-te şi răsfaţă-te tot mai mult!

Horoscop Peşti

Încearcă să nu faci excese, nici măcar în weekend în această perioadă. Eşti mai sensibilă decât de obicei, aşa că un aliment pe care nu îl tolerezi îţi poate da zilele peste cap. Dacă constaţi că ceva îţi face rău, renunţă la el fără să mai stai pe gânduri.

Horoscop Berbec

Te supără vreo răceala de sezon? Ai grijă cum te îmbraci şi ce alimente consumi!Nu este suficient să te izolezi în cameră şi să te îndopi cu mâncare, ci să optezi pentru un meniu care să îţi dea mai multă putere. Ai grijă de organismul tău!

Citeşte mai mult pe eva.ro


loading...