Horoscop: Cum stai cu sănătatea în luna aprilie, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Aspectele astrale îţi arată câtă energie şi poftă de viaţă vei avea în această lună, dar şi riscurile de îmbolnăviri sau accindentări. Decopră previziunile pentru tine, în funcţie de zodia sub influenţa căreia te-ai născut.

27 mart. 2014, 21:43
Horoscop: Cum stai cu sănătatea în luna aprilie, în funcţie de zodia ta

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Luna aprilie nu îţi aduce suprize neplăcute în ceea ce priveşte starea de sănătate. Soarele se va afla în prima parte a lunii în semnul tău, ceea ce înseamnă că ai o energie de invidiat şi te simţi excelent în pielea ta! Profită de aceste aspecte planetare benefice!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este indicat să fii cât se poate de prudentă în luna aprilie cu tot ceea ce are legătură cu starea ta de sănătate. Nu ignora problemele aparent minore şi aminteşte-ţi expresia „este mai bine să previi decât să tratezi”.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În prima parte a lunii aprilie te simţi excelent, iar amplasarea Soarelui într-o casă benefică pentru tine este elementul care îţi oferă această stare de bine. Dar în a doua jumătate energia ta scade şi vei fi nevoită să te odihneşti mai mult. Saturn în Casa Sănătăţii tale te obligă să fii prudentă în ceea ce priveşte sănătatea timp de doi ani.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nivelul ridicat al stresului ar putea să te afecteze negativ în luna aprilie. Este indicat să eviţi alimentele nesănătoase şi viciile care îţi pot provoca probleme de sănătate grave. 

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu ai probleme de sănătate în luna aprilie. Eşti mai liniştită comparativ cu lunile trecute, iar o influenţă din exterior este responsabilă pentru asta. Este indicat totuşi să te aperi cumva de situaţiile stresant şi mai ales, să eviţi cât poţi persoanele care îţi provocă stări neplăcute.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Din fericire, în luna aprilie nu ai probleme de sănătate. Ai multă energie şi eşti foarte dornică să socializezi, să discuţi cât mai mult şi să te plimbi. Eşti în formă maximă, prin urmare profită de această lună benefică pentru tine.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Este o lună sensibilă pentru tine, în ceea ce priveşte starea de sănătate. Nu te simţi prea bine şi stresul pare să fie principalul responsabil pentru asta. Îţi faci multe griji, mai ales pentru cei dragi. Încearcă să te gândeşti şi la tine.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro